Hiç dikkat etmemiştim buna. Yamato’nun boynuzları da tamamen siyah olmuş gücünün sınırındadır belki.Kaido dövüştükçe boynuzları siyahlaşıyor en siyah hali şuan Yamato karşısında.
Hiç dikkat etmemiştim buna. Yamato’nun boynuzları da tamamen siyah olmuş gücünün sınırındadır belki.Kaido dövüştükçe boynuzları siyahlaşıyor en siyah hali şuan Yamato karşısında.
Meyve hesabı derken? Sanji'ye en yüksek ikinci ödül sahibi diyor sadece. Yine de Robin zaten konuya açıklık getiriyor. "O, Korsanlar Kralı'nın kanatlarından biri diyor. Yani Sanji'nin yeri tescilli, Robin de bunun farkında. Jinbe bu durumu değiştiremez. İyi bir akıl hocasıdır ama Canavar Üçlü'ye dahil değildir.Tamda tahmin ettiğimiz gibi meyve hesabını düşünerek Sanjiye ikinci diyor bu duruma göre Jinbeiyi daha tayfadan saymıyorlar
@İtachi_27 Kaido Yamatoya ciddi saldırmıyor hala ikna etmek için konuşuyor yani Yamato Kaidoyu zorlamıyor (güçlü değil demiyorum yanlış anlama olmasın)
Ödül hesabı demek istemiştim saatin vermiş olduğu sersemlik vardı kusura bakmaMeyve hesabı derken? Sanji'ye en yüksek ikinci ödül sahibi diyor sadece. Yine de Robin zaten konuya açıklık getiriyor. "O, Korsanlar Kralı'nın kanatlarından biri diyor. Yani Sanji'nin yeri tescilli, Robin de bunun farkında. Jinbe bu durumu değiştiremez. İyi bir akıl hocasıdır ama Canavar Üçlü'ye dahil değildir.
Yamato'ya halen ciddi saldırmadığını düşünüyorsun yani! O zaman insan formuyla saldırsaydı ya, niye hibride girdi. Bu Yamato'nun gücüne olan güveninden kaynaklanmıyor mu sence? Evet kızını Wano'nun başına dikmek gibi bir niyeti var ama iradesini kırmadığı sürece bunun mümkün olmadığını yıllar boyu onun mücadeleci tavrından anlamıştır. Ne kadar çabuk indirirse direncini o kadar çabuk kırar. Ben Yamato'ya ciddi saldırdığını düşünüyorum ama arada soluklanması için zaman veriyor mudur, yoksa gerçekten sağlam bir direniş mi gösteriyor Yamato, onu da görücez ilerleyen bölümlerde!?
O da yok diyorum işteİşte luffy var ya.
Ödüller de pek sarmayacak seni yakında reis. Yıllarca kafamıza Marco şişirmesi yaptıktan sonra gelen ödülle yine bir hüsran yaşadınız.?Artık Op'un saran 2 bölüm tipi var.
Bunların dışında Kaido da gözükse tillahı da gözükse tırt abi.
- Dış dünya ve ödüller
- Zoro'yu bölümler
Ona +5 daha ekleyince Zoro'ya atacaklar listesini de hazırlamış olursun.Wano başındaki Luffy'e tek atacaklar listesine bir karakter daha eklendi. Kaido neden bu kıza oğlum dediğini açıkla. Açıklamazsan adam değilsin. Açıklasan da değilsin gerçi.
Zoro, Wano başı Luffy'e tek atar.Ona +5 daha ekleyince Zoro'ya atacaklar listesini de hazırlamış olursun.![]()
Enma desen belki olabilirdi.Zoro, Wano başı Luffy'e tek atar.
Ashura![]()