Sabahtan beri arıyorum bulamamıştım, teşekkürler üstadAnaliz yapılacak bir şey yok diyordum da şuradaki tüm karakteri söylemek tam işsizlik olur he.
![]()

Sabahtan beri arıyorum bulamamıştım, teşekkürler üstadAnaliz yapılacak bir şey yok diyordum da şuradaki tüm karakteri söylemek tam işsizlik olur he.
![]()
kaido zoroya karşı da zorlanmazdı. ayrıca yamatonun hasar veremediğini söyleyen bir cümle de yok. henüz hiçbir şey açıklanmadı. yamato gayet zorodan güçlü çıkabilir, zayıf da çıkabilir.Luffy'ciyim ama Zoro'nun hakkına giriliyor. Birini yenmeye öldürmeye çalışarak saldırmakla tutmaya çalışmak aynı şey değil. Üstüne Zoro dıştan hasar da verdi. Belki çok işe yaramadı dersiniz ama 2 yonko atağı da blokladı bir süre. Yamato ise sadece haki çarpıştırıyor. Kaido hiç zorlanmıyor bile belli.
Evet sonradan farkettim ben deSanjuan Wolf, Enel ve Buggy tayfasını da gördüm adada olmayan. Çizmek istemiş çizmiş gibi.
Montana bile daha iyi çizmişti.Sasaki'nin hibrid formu leş.
Haftaya görüşürüz dalga mı geçiyor yoksa ciddi ciddi dövüşüyor mu? O zaman görürüz Yamato>>Zoro'yu.Ne savaşması. Kaido dalga geçiyor![]()