O zaman Luffy'nin ve Buggy'nin meyveleri çok özel diyebiliriz Zoro yeseymiş Buggy'nin meyvesini Baratie'de çok farklı olurdu işlerLogialarda durum farklı işliyor olabilir ama emin olamayız tabi. Net bir şey söylenemez.

O zaman Luffy'nin ve Buggy'nin meyveleri çok özel diyebiliriz Zoro yeseymiş Buggy'nin meyvesini Baratie'de çok farklı olurdu işlerLogialarda durum farklı işliyor olabilir ama emin olamayız tabi. Net bir şey söylenemez.
Op'de bir sürü gereksiz şey vardır ve bununla ilgili bir liste yapacak olsak, başları çekecek şeylerden birisi şu sayı muhabbetidir. Kaido düştükten sonra orada 30k kişi kalsa nolacak sanki????
Şu Zoan tipi dinozorların hepsinin içinden geçer Cracker, Jack'da dahil. Luffy'nin Gear 4 ile zorla kırdığını unutmayın. Hangi Antik Zoan'da Luffy'nin Gear 4'deki fiziksel saldırı gücü var? Luffy vs Cracker savaşını tekrar izlerseniz fark edeceksiniz. Cracker'in normal formu da oldukça güçlü ve Luffy'nin Gear 4 formuyla da kapışabildi.O başka mevzu onu Jack de hortumuyla yapar. Sadece kalburüstü adamlara karşı Cracker çok sağlam değil diye düşünüyorum. Çünkü adam bayağı bayağı yara almaktan falan korkan bir tipti. Zaten teke gitti Luffy yakalayınca.
Okudum reis. Umarım Oda, bu dediklerini uygular. Yoksa yine boş söylem olarak kalacak.
Bu ve bir sonraki sayfayı oku. Mangada özellikle değinilmiş bu konuya. Kaido'nun düşmesi ayrı savaşı kazanmak apayrı bir mesele demiş mangaka.
As adamlar ciddi tehlike söylendiği gibi. Hem onlar hem de kalabalığı göze alırsak durum sıkıntılı. Jinbe de buna değinmiş biraz. Rütbeliler düşmezse bizim taraf perişan olur.Okudum reis. Umarım Oda, bu dediklerini uygular. Yoksa yine boş söylem olarak kalacak.
Etiketleyemedim seni ? bari alıntılayayım görürsün sjhjshjŞu Zoan tipi dinozorların hepsinin içinden geçer Cracker, Jack'da dahil. Luffy'nin Gear 4 ile zorla kırdığını unutmayın. Hangi Antik Zoan'da Luffy'nin Gear 4'deki fiziksel saldırı gücü var? Luffy vs Cracker savaşını tekrar izlerseniz fark edeceksiniz. Cracker'in normal formu da oldukça güçlü ve Luffy'nin Gear 4 formuyla da kapışabildi.
@İtachi_27 Diğer konu kapandığından veriyorum böyle cevabı :dd.d
Korsan bölme işi nereden çıktı anlamış değilim. "Geleceğini düşünmeyen biri tarafından korkutulmam normal. " dediği için Hawkins'in kalp korsanlarına gelebileceğini düşünenler vardı. Ben alakasız buluyorum. Niye gelsinler. Yenilenler yenildiği ile kalır.
Yorumuna da katılıyorum. Normal şartlarda savaşı kazanmamızın mantığı yok. Ama bir şekilde ilerliyor ve zaferle ayrılacağız buradan. Tatmin etmese de şu şekilde kabul etmemiz gerekiyor. En çok Luffy'nin gelişimlerini gördüğümüz için( doğal olarak onun hikayesi ) geri ona destek olacakları da Luffy geliştikçe gelişti varsaymamız lazım.