Tama, Sanji, Jimbe olması yeterlidir. İyi bölüm. 
Bu arada Luffy kalk oğlum, ne bu rahatlık
Bu arada Luffy kalk oğlum, ne bu rahatlık

Bende anlamıyorum.Zaten işlenecek onca karakter ve gizem varken yenisini sokuyor.Birde gelmişler 5 seneye bitecek diyorlar.Oda'nın neden gereksiz şekilde hikayeye gizemler sokmaya devam ettiğini anlamak çok güç.
Roger'in eski meyvesi olmadığını gördük meyve kullanıcısı değildi.Joy Boy'u bilemem.Tüm meyvelerin eski bir kullanıcısı var bence takılmamız gereken konu bu değil Luffy özel bir meyve kullandığı için buralara kadar gelmedi hatta Oda çok kötü bir meyve vermiş ana karaktere diye yıllarca dalga geçtik meyvenin bi özelliğini görmedik
Lastik meyvesi , Joy boy’un ya da Rogerin eski meyvesi olabilir bence bunda bi sorun yok
Bana da öyle geliyor. Mesela Katakuri gibi Luffy'nin tekniklerini anında 10'a katlayan korkutucu birini görmedik. Belki de bizimkiler güçlendiğindendir.Aga bir şeyi merak ediyorum.
Whole Cake Island'daki komutanları yenmek imkansız gibi geliyordu ama buradaki komutanları görünce nedense öyle bir hissiyat vermiyor bana. Sizde de oluyor mu?
Ayrıca Gomu Gomu özel çıksa da çokta önemli değil.
Çok dandik bir arc cidden. Joy Boy muhabbeti olmasa hiç okumazdım bile.Çünkü Zoan tipi elemanların tek olayı fiziksel güç ve savunma. Örneğin WCİ'de Katakuri'sinden, Perospero'suna, Smoothie'sinden, Cracker'ine, Oven'inden, Mont-d'Or'una, Tamago'sundan, Amande'sine kadar çok farklı meyve güçleri ve dövüş yetenekleri olan kişiler vardı. Antik Zoanlar içinde bir tek Queen ve Who's Who var farklı yetenekleri olan.
Dediğin gibi woahhh diyecek bir şey göremedik. Aşırı dandik geçiyor Wano. Zoro'nun arc'ı olduğundan mıdır nedir? Bazı bölümler çok çok iyi ama çoğunluk vasat...Bana da öyle geliyor. Mesela Katakuri gibi Luffy'nin tekniklerini anında 10'a katlayan korkutucu birini görmedik. Belki de bizimkiler güçlendiğindendir.
Yani dandik bir arc değil ama Smile kullanıcılarını görünce Kamabakka'daki Okama'lara haksızlık yaptığımı düşünüyorumÇok dandik bir arc cidden. Joy Boy muhabbeti olmasa hiç okumazdım bile.
Sağlam yerden Zoro'ya bir rövaşata geldiDediğin gibi woahhh diyecek bir şey göremedik. Aşırı dandik geçiyor Wano. Zoro'nun arc'ı olduğundan mıdır nedir? Bazı bölümler çok çok iyi ama çoğunluk vasat...
Şşşşt çaktırma gerektiği yerlere gereken şeyler yaşatıldı <3Sağlam yerden Zoro'ya bir rövaşata geldigol oldu.