Balıktan(Kaido) ejderyaaaaa çıkmaaaazzz.Yani deminden beri yılan balığı resimlerine bakıyorum. Karakteri bitirmek istiyorsa buyursun yaptın.

Balıktan(Kaido) ejderyaaaaa çıkmaaaazzz.Yani deminden beri yılan balığı resimlerine bakıyorum. Karakteri bitirmek istiyorsa buyursun yaptın.
Sen yaşı sokacaksın ama biz plot dediğimizde döneceksin ohh ne güzel memleketHe bende ne zaman şu plot lafı gelecek diyordum ilk mesajımda ki amacım da oydu zaten![]()
Allah kahretsin mitolojik olanı bile çirkinYani deminden beri yılan balığı resimlerine bakıyorum. Karakteri bitirmek istiyorsa buyursun yaptın.
Eee sende farkındasın o zaman yaş muhabbetinin bir gerçeklik taşıdığına yani sen bunu söyle ben onu inkar etmem zatenSen yaşı sokacaksın ama biz plot dediğimizde döneceksin ohh ne güzel memleket![]()
dur dur......asildjkfsadBalıktan(Kaido) ejderyaaaaa çıkmaaaazzz.![]()
mıskal beni al'ı yok ya. bu kadar kötü bir meyva seçimi düşünemiyorum bile................Allah kahretsin mitolojik olanı bile çirkin
![]()
@kekomancer Op'da olsa yiyeceği meyveyi atmışsın xDAllah kahretsin mitolojik olanı bile çirkin
![]()
WB'nin 20 li yaşları: Seriden görülen en güçlü meyvelerden birine sahip olmak ve onun zamanındaki en güçlü korsanın kanatları altında gününü gün etmek. Soran olursa plotu yoktur dersin.He bende ne zaman şu plot lafı gelecek diyordum ilk mesajımda ki amacım da oydu zaten![]()
Manga sahnesi mi ne o? Resmi göremediğimden yorum da yapamıyorum şu an![]()
Lastik meyvası varken.....@kekomancer Op'da olsa yiyeceği meyveyi atmışsın xD