Dediğin gibi aslında, sezonları değerlendirirken onların dışına çıkmak doğru değil. Fakat fırsatını bulmuşken değerlendirmek istedim.
Dediğin gibi aslında, sezonları değerlendirirken onların dışına çıkmak doğru değil. Fakat fırsatını bulmuşken değerlendirmek istedim.
Başka bir gruptan kastım, 5 ihtiyar, CP0 ve Vegapunk'ın yeni silahı ya da Teach tayfası.Acırsa eğer bunun hikayeye olabilecek tek ama tek katkısı Luffy gelene Kadar Kaido'nun azgın boğa gibi katliama girişmesinin önlenmesi, ama bir yandan Yamato'nun da fazla hasar verememesi 1v1'e gölge düşürmemesi olur. Başka grup indirir o zaman kısmını anlamadım bence can baro mevzusunı tekrar düşün.
Yani asıl dövüşün iki taraf %50 altındayken devam etmesi olur mu bilemiyorum. Senin dediğin de olabilir ama. Bir şekilde durumlarım eşitlenmesi mevzuu vuku bulabilir.
Smothie sahaya er geç çıkacak. O zaman dediklerini bir bir yutacaksınız. Yutacaksınız!Katakuri ve Jack tam görev adamı. Tayfanın işlevli elemanları. King ve Smoothie, maskot işlevsiz. Cracker ve Queen'de çok işe yaramasalar da sahne alıyorlar işte..
meyve bıçağı etkisi yarattı kaido’da.Bu arada Zoro'nun bıraktığı yara göründüğü kadarıyla Oden'in bıraktığı iz ile birleşik, o yarının devamı gibi duruyor. X olarak düşünürsek sağ üst ucu daha genişlemiş halde gibi. Tabi bitişik de olmayabilir ama küçük kalmış belki açılardan dolayı böyledir.
![]()
Cidden birleşik ise yarayla Oden'in bıraktığının beşte biri falan anca eder. Kanıyor şuan tabi temiz halini görmemiz lazım, Oden'in bıraktığı yara zaten sol göğüse kadar gidiyordu ucu, Zoro da biraz omuza doğru uzatmış gibi şu haliyle.meyve bıçağı etkisi yarattı kaido’da.
Kaido^ya kalıcı yara veren Zoro ve Oden dışında birisi henüz yok değil mi?Yoksa ben mi kaçırdım?Cidden birleşik ise yarayla Oden'in bıraktığının beşte biri falan anca eder. Kanıyor şuan tabi temiz halini görmemiz lazım, Oden'in bıraktığı yara zaten sol göğüse kadar gidiyordu ucu, Zoro da biraz omuza doğru uzatmış gibi şu haliyle.
Her türlü Zoro'nun etkisi diğer novaların etkisi olmuş çatlayınCidden birleşik ise yarayla Oden'in bıraktığının beşte biri falan anca eder. Kanıyor şuan tabi temiz halini görmemiz lazım, Oden'in bıraktığı yara zaten sol göğüse kadar gidiyordu ucu, Zoro da biraz omuza doğru uzatmış gibi şu haliyle.
O zaman.. Üzümlü kekimin bannerını taktım.Smothie sahaya er geç çıkacak. O zaman dediklerini bir bir yutacaksınız. Yutacaksınız!![]()
Yok sadece ikisi, diğerleri yara açtı ama o yaralar kalıcı olmuyor. Bu Zoro'nun bıraktığı da Oden'in yaraya nazaran çok küçük kalmış gibi.Kaido^ya kalıcı yara veren Zoro ve Oden dışında birisi henüz yok değil mi?Yoksa ben mi kaçırdım?