Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1015: Hasır Şapkalı Luffy! Korsanlar Kralı Olacak Adam!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Aynen, Megumiciğimden bir efsane daha bekliyoruz <3
Toei hacklenmiş diyorlar, ertelendi herhalde bölümler.
40 yılın başı bir şey bekliyorduk hevesle :mad:
Yönetmeni Megumi de o yüzden.
Kendisi aynı zamanda 957 ve 982. bölümlerin de yönetmenliğini yapmıştır.
Allah ne muradın varsa versin Megumi.
Sabrın sonu selametmiş.

Arkadaşlar 30-40 bölüm daha unutun Megumi'yi, benden söylemesi :D

Tahminimi de söyleyeyim, g5'in çıktığı bölümü çektirirler Megumi'ye. O bölümün gelmesi de nerden baksan 1 yıl sürer herhalde.

Edit : 1044. manga bölümünden spoiler
 
Son düzenleme:
Ace olduğu için mi bilmem ama Luffy'i de ciddi çizmişler hoş olmuş bu bölümün animesi. Herhalde hacklendikten sonra iadei itibar yapıyorlar.
 
Bölüm efsane ötesi efsaneydi. Her ayrıntısı ayrı güzeldi. Müziklerinin yerli yerinde kullanılması ve animasyonları çok iyiydi.

Ne yapsak da Yamato'yu sevdiremeyeceğiz. En azından Yamato'nun neden üstüne basa basa "ben Oden'im" dediğini anlatalım. En azından üstündeki haksız eleştirileri bir nebze olsun hafifletebilmeyi umuyorum.

Yamato özgürlüğü elinden alınmış birisi. Oden özgürlüğü için denizlere açılmış birisi. Birinin önünde en büyük engel Wano'nun dünyaya kapalı bir bölge olması, diğerinin önündeki en büyük engel babası ve kollarına takılan kelepçeler.

Oden, Beyazsakal sayesinde Wano'nun dışına çıkabildi ve hayallerini gerçekleştirdi. Yamato ise henüz Wano'dan ayrılamadı. Dış dünyayla ilgili tek bildiği şey Oden'in dış dünyada yaşadığı maceralar ve nasıl bir maceraperest olduğudur. Okuduğu günlük sayesinde özgürlüğün anlamının Oden gibi hayallerinin peşinden gitmek olduğunu düşünüyor. Kendisine sürekli Oden olduğunu hatırlatarak umudunu bir mum ışığı gibi koruyor.

Yamato kesinlikle çok iyi karakterdir. Kafayı sıyırdığını düşünenlere anlam veremiyorum. Tepdili mekanda ferahlık vardır. 20 yıldan fazla bir süredir Onigashima'da hapis olan birinin umudunu sürekli kendisine hatırlatması delilik değildir.
 
Güzel demişinizde bölümün yarısı filler yarısı da Luffy’nin yürüyüşü+kırmızı-siyah renkler.Benim yine gözüm bozuldu valla izleyemiyorum anime
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık