Montana
Yav bu sefer harbiden öldü diyorum kızım niye inanmıyorsun?
Dirilirrrrr.Oda yakmış gemileri bir bölümde 3 ölüm. Seri sonuna kadar kimse ölmez heralde artık.
Enel,croco,lucci,dof,kata mukemmellerdi. Kaidou çok fos yaDof serideki en iyi arc boss'uydu ama fazla uzatıldı Dressrosa. Kata da iyi boss'tu katılıyorum. Ama diğerleri fossss. Hep aynı muhabbet ve tavırlarla Oda sıradanlaştırıyor boss'ları. Herkes birbirinin kopyası gibi. Diyorum ya bir seri ancak bu kadar kötü işlenebilir bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi. Gerçekten Oda bir dahi. Herkes böyle sıvayamaz.
Düşünceni hemen çürüteyim. Bepo, Penguin savaşıyorlar(1005. bölümde gösterildi), muhtemelen Shachi'de yanlarında. Jean Beartlar karaya çıkmak için denizaltını yukarı çıkarıyordu ancak parçalanan kayalıklar denize düştüğü için güzergah değiştirmek durumunda kaldılar. Hatta Jean Beartlar düşen kayalıklar yüzünden " şuanda savaşa katılamayız." demişti.(997. bölümde gösterildi.) Yani kaçmak değil savaşmak var.Law'ın, ''işlerin yolunda gitmemesi ve kaçmak mecburiyeti doğması'' ihtimaline karşılık olarak denizaltında eleman tuttuğunu ve Luffy'nin bu kişiler tarafından kurtarılacağını düşünmekteyim.
Hakisi bitmesini en başta eleştirdim zaten.Yok yok, hakisi bitmiş, bu spoileri veren nasıl bir Luffy fanı hayret eiyorum, @Alpamis mı acaba
Bandajın bile kalitesizine kaldık![]()
Sanji o bandajı aşkla sardıBandajın bile kalitesizine kaldık![]()
Enel'de arc boss'u havası vardı ama yeniliş biçimi saçma sapandı.Enel,croco,lucci,dof,kata mukemmellerdi. Kaidou çok fos ya