O tarz efektleri her yerde bulurum sana. Balyoz indirdi Zoro durdurdu sizin hülyanız. Tam aksine o efektler Zoro'nun Kaido'nun vücuduna çarpan kılıçların ait de olabilir. Kinemon'u açıp bakmadın bu bölüm herhalde.

O tarz efektleri her yerde bulurum sana. Balyoz indirdi Zoro durdurdu sizin hülyanız. Tam aksine o efektler Zoro'nun Kaido'nun vücuduna çarpan kılıçların ait de olabilir. Kinemon'u açıp bakmadın bu bölüm herhalde.
Yalnız reis o aşağıda ki efektler darbelerin işlemediği anlamına da gelebiliyor aman diyim
Ara yok.Daha okumadım lütfen biri alıştıra alıştıra haftaya ara olup olmayacağını söylesin
Kinemon ile Zoro bir değil ?O tarz efektleri her yerde bulurum sana. Balyoz indirdi Zoro durdurdu sizin hülyanız. Tam aksine o efektler Zoro'nun Kaido'nun vücuduna çarpan kılıçların ait de olabilir. Kinemon'u açıp bakmadın bu bölüm herhalde.Anlıyorum bizim de bir hülyalarımız var bırakın onları yaşayalım diyorsunuz.
Bence de bir değil. Kinemon'u daha çok ciddiye aldı.Kinemon ile Zoro bir değil ?
Zoro için iki tane yonkou lazım xD
Niye beğendin la yorumumu Zoro için eksi bir şey söyledim oradaKinemon ile Zoro bir değil ?
Zoro için iki tane yonkou lazım xD
Tabi hatta Kinemon'a benle olsanız Dünyayı alırdık falan dediBence de bir değil. Kinemon'u daha çok ciddiye aldı.
Öyle de olabilir.Niye beğendin la yorumumu Zoro için eksi bir şey söyledim orada![]()
Renkli sayfa gelmeden anlayamayız o darbeler işlemiş mi , işlememiş mi yada savunma mı anca renklide anlaşılıyor
Spoiler ilk geldiğinde saldırıyı normal bir vuruş gibi düşünmüştüm, ama çok daha ağırmış. Kin'emon'un kafası yok olduysa şaşırmam, hatta olması da gerekir.Kinemon Ace ten daha fazla üzdü beni