Olur gibi. Kata gibi yapmalı dövüş bittikten sonra girmeli bence flashback.Kaido flashbacki başlasa okuyucu bu noktada seri yavaşlıyor diye rahatsız olur muydu acaba
Dövüş içinde hafif hafif olursa çok sıkıntı olmaz ama her hasar bir anı şeklinde.
Olur gibi. Kata gibi yapmalı dövüş bittikten sonra girmeli bence flashback.Kaido flashbacki başlasa okuyucu bu noktada seri yavaşlıyor diye rahatsız olur muydu acaba
Rox vb birilerini görecek isek birkaç bölüm çatıya ara verebiliriz ki her türlü aşağıya inecek o paneller.Kaido flashbacki başlasa okuyucu bu noktada seri yavaşlıyor diye rahatsız olur muydu acaba
Big Momun flashbacki fotoğraf kirilmasında mı olmuştu? Dofun falan nasıldı unuttum bakOlur gibi. Kata gibi yapmalı dövüş bittikten sonra girmeli bence flashback.
Aynen Foto kırılınca girmişti Flashback. Carmel Ana'ya hayalini anlatıyordu.Big Momun flashbacki fotoğraf kirilmasında mı olmuştu? Dofun falan nasıldı unuttum bak
Kaidonun gemiye gelmesi Big Momla tanışması, neden Roger ve WB muhabbetleri. Okumak istiyorum buralarıRox vb birilerini görecek isek birkaç bölüm çatıya ara verebiliriz ki her türlü aşağıya inecek o paneller.
Kaido dayak yedikçe mi gelir ki, Lucci de sırtındaki yaralardan bahsederken girmişti sanırsamAynen Foto kırılınca girmişti Flashback. Carmel Ana'ya hayalini anlatıyordu.
Doff'un flashbackte ara ara giriyordu. İlk Law'ı patates ettiğinde girmişti. Sonra Kral haki çarpışmasında girmişti.
Yok Koramirale Lucci, Hasır şapka ile kapışıyor yardım edelim minvalinde bir laf atılıyordu. Sonra Koramiral olayı anlatıyor ve o sırada biz yaraları görüyorduk.Kaidonun gemiye gelmesi Big Momla tanışması, neden Roger ve WB muhabbetleri. Okumak istiyorum buraları
Kaido dayak yedikçe mi gelir ki, Lucci de sırtındaki yaralardan bahsederken girmişti sanırsam
Keşkem çizse...... Ben de deli gibi merak eyliyorum emma Oda pek oralı olacak gibi durmuyor.............Kaidonun gemiye gelmesi Big Momla tanışması, neden Roger ve WB muhabbetleri. Okumak istiyorum buraları
Ara yokAra var mı yok mu ögreniriz diye umuyodum bügün. neyse umarım yarın spoiler cıkar..