Ben daha çok Ace e benzettim hahahahahahaHerkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
Ben daha çok Ace e benzettim hahahahahahaHerkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
E kesse ne olacak Kinemon kadar keserse iyi valla daha kimler kesmişti Kaido'yu Kiku?Zemin kaydırmaya devam. Bunlar Zoro'nun Kaido'yu keseceğini anladıktan sonraki çırpınışlar, öncü depremler mi ?
Emma çok güç kullanıyor diyor Emma güçlü değil güç Zoro'nun yani zoro tam güç daha göstermedi gibi bir çıkarım varEnma-samaaa bana güç ve kudret bahşeyle AMENN belki Kaydoyu çizerim.
2 yıldaki en zorlu antrenmanı Sanji yapmıştır. Şatoda yatmaya benzemez Sanji' nin antrenmanı. 2 yıl sonraki hareketleri ise Oda nın ayıbı. Yine de çok önemli icraatları olmuştur. Bu arc da uyuyan dev uyanacak gücünü gösterecektir.Eski sanji yok 2 yıl sonrası sanji kova 2 yıl önceki sanjiye herkes saygı duyar ama adam zaman atlamasını kova antremanıyla geçirmiş![]()
Daha çok Ace'i andırıyor.Herkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
Dur dur ben dedim onu gızdı hahaha sana da gızacak şimdi.Daha çok Ace'i andırıyor.
Kinemon kadar kesse mi ? Şaka mı bu, kameralar nerde ?E kesse ne olacak Kinemon kadar keserse iyi valla daha kimler kesmişti Kaido'yu Kiku?Hatta enma'nın gücünü kullanıp Kaido'yu deşemeyen Zoro<Kinemon mu demeliyiz geçen ki bölümden? Sen onu bunu boşver de Enma'nın gücü ne bir açıklasana? Zaten Zoro'nun olan hakisini kullanıyorsa kılıç Sandai'ye aktaramıyor mu aynı haki'yi?
![]()
Koydum andırmıyor.Herkes elini vicdanına koysun Luffy'i andırmıyor mu ?
Senin vicdanın mı varKoydum andırmıyor.
Vicdanı olsa Luffy 2 tane Zoro alır yada 2 tane Dof alır gibi şeyler yazmazdı.Senin vicdanın mı var![]()