Sorsan Oda, Sanji sevmiyor ama Biricik aşkı Nami'yi Sanji'nin kucağa atmışKucağa düştüğü sahneye animede şöyle bişey eklensin bari. Mangada uzaktan çizmiş Oda.
![]()
Sorsan Oda, Sanji sevmiyor ama Biricik aşkı Nami'yi Sanji'nin kucağa atmışKucağa düştüğü sahneye animede şöyle bişey eklensin bari. Mangada uzaktan çizmiş Oda.
![]()
Sahne net değil yalnız. Daha çok kucak gibi duruyor.Kucak değil omuzu başka bir arkadaş söylemişti, çok da tutunmuştu ona aynısını yapıyorum şimdi yoksa olayın ben de farkındayım merak etme xD
İşte öyle morartırlar adamı
Edit: Arkadaşlar durumun farkındayım yani böyle takıldığıma bakmayın, ben millete takılırken olayların gayet doğal olduğunu iddia edenler şimdi coşuyorlar onlara laf çakıyorum o kadar yani xD
Gayet doğal şeyler bunlar niye büyütülüyor ki, hem Sanji de kaçıyor bu arada arkadaş bölüm mü görmediniz hiç ne bu tantanaMuhtemel bir en güzel kucak konusu gelmez mi xD
Bu adama bayılıyordum ya çok karizmatik![]()
Yeni Zoromuz hayırlı olsun.
Sanji'nin tedavisinden sonra Zoro garanti arc dışı kaldı.Zoro'nun tahmini bir 20-30 kemiği kırıktı. Sanji'nin muhteşem tedavisinden sonra bu rakam 60-70'i bulmuştur herhalde.