Umarım animede yeşil yaparlarZamanında biri Zoro nun kaktüsten farkı yok diyorduyeşil bandaj olsa hak verirdim valla
Umarım animede yeşil yaparlarZamanında biri Zoro nun kaktüsten farkı yok diyorduyeşil bandaj olsa hak verirdim valla
MmmmmHhhh Sanji-cwannn bandajla beni <3Zamanında biri Zoro nun kaktüsten farkı yok diyorduyeşil bandaj olsa hak verirdim valla
Ufak manevrayı hayalinizde yapıyor galiba gene boşlukları dolduruyorsunuz xDKucağa düşüyor, ufak bir manevrayla omzuna taşıyorZoro'nun Sanjiye muhtaç olması... Mmmmmhh en sevdiğim xd
Yüzsüzlükte bu kadarını hiç görmemiştim, ibretle takip ediyorum seniŞamar arsızı oldun tabi yiye yiye![]()
Zoro'nun bir şikayeti yok Sanji tarafından taşınmakta baksana adam gelmiş savaşın olduğu yere gidelim diyor. 0 Şikayet. Sen gelmiş hayal mayel diyorsun. Bi git işine :xdUfak manevrayı hayalinizde yapıyor galiba gene boşlukları dolduruyorsunuz xD
Yüzsüzlükte bu kadarını hiç görmemiştim, ibretle takip ediyorum seni![]()
Olmayan şeyden pozisyon zenginliği yarattınız tamam mı diyelim yani xDZoro'nun bir şikayeti yok Sanji tarafından taşınmakta baksana adam gelmiş savaşın olduğu yere gidelim diyor. 0 Şikayet. Sen gelmiş hayal mayel diyorsun. Bi git işine :xd