Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Momo nun meyvesi, Kaido'nun meyvesinden yapilma bir meyve. Bu nedenle Kaido ve Momo birbirlerine bağlı durumda. Punk Hazard dayken bile Momo, kaido yu hissediyordu. Birbirlerine bağlı olduklarindan, birbirlerinin gördüklerini de goruyorlardir diye düşünüyorum.
Öyle olsa Kaido hakkında da yorum yapardı bence ya :/ Adam luffy'nin sağlıklı olduğunu falan diyor. Bi şekilde hissediyor bence, çünkü Yamato'nun sırtında ikende aynı yorumu Luffy için yapmıştı.

Zoro başta kucak yemiş , sonra koltuk altına geçmiş. En son da inşaatçı usulü baş üstü alınmış. Üçü bir arada. Akla gelebilecek her şekilde taşınmış.
Zoro taşınıyorsa da başkası taşıyor Zoro'yu.

Seninkini bizzat Zoro taşıdı defalarca ?

Puhahahahahhah Zoro tabut olmui lan poşet ne kelime hsjdhjfjdf
Kıskanma olum o kadar sargıyı çıkarınca gücünü ikiye katlayacağını sende biliyorsun :artiz:

@RedTeroR Zoro ilk önce kucağa düşmüş <3 Sanji sonra onu sarıp sarmalamış :utan: En sonunda bu benim namusum diye omzuna almış artistlik yapıyor millete :D Suratı da Oden gibi olmuş lan dayak yemekten şişmiş falan. :D Aga bunun dalgası uzun sürer söyleyeyim xd

@Ölüm Cerrahı Law Sanjinin omzuna düşerken bacak bacak üstüne atmış, rahatlığa bak :D

Zoro ve Law'ın düştüğü sahnede Sanji tam anlamıyla kucaklayabilirdi ikisini de. Zoro'yu bu halde görmeyi de hiç beklemiyordum resmen paket etmiş Zoroyu oradan Elbaf'a falan yollar artık. Zoro için arc birmiştir fanlarına geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık