Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu 2 yıllık haki eğitimini Rayleigh değil de Hyogoro verseydi acaba Luffy'e ne kadar güçlenirdi?

Hatırlatın bana 24 Kasım Öğretmenler Gününde bu adamın avatarını profilime koyayım.

One piece'de milli eğitim bakanlığı gibi bir kurum olsaydı bu adam bakan olurdu kesin.
Hiç bir şey olmazdı,daha haki bilmeyen Luffy'e Ray gibi,Hyogoro'da temel eğitim verirdi.Luffy savaşa,savaşa güçlendirdi hakisini.

Neden mi söylüyorum ? Nedeni çok basit Zoro'nun girdiği ilk sağlam kapışmadan sonra yaptıkları ile Luffy'ninkileri kıyasla, olay ortada. Zoro, eğer bunun gibi üç tane olay daha yaşamış olsaydı şuan Tanrı ile oturup çay içiyorlardı xD
Zoro'nun sağlam kapışmaları Killer felan oldu işte ondan sonra.:D Pika'da sağlam kapışmış en iyi ikinciyi kullanıyor işte.:D Halamın da ...şağı olsa amcam olurdu yahu.:D Zoro 5v2 ortamında bir şeyler çabaladı yaptı.

Yamato çatıda Luffy ve Kaido'nnun birebir kaldığını öğrenince acele etmeliyim diyor Kaido vs Luffy+Yamato'ya dönecek galiba çatı.Sanji'nin momo ya yardıma gitmesine gerek kalmayınca Zoro aşağı inin size ihtiyaçları var diyor Sanji galiba artık queen karşısına çıkacak bu güzel olur ama arc sonuna kadar büyük ihtimalle Zoro'nun servis dışı olması üzdü biraz tadını kaçırdı olayın.BM Nami'Ye ulti yi hallettikten sonra size dönücem diyor o sırada tama darbe alınca Nami gazlanıp ultiye meydan okuyor orada BM olayı neye bağlanacak merak konusu.

Zoro'nun sağlam kapışmaları Killer felan oldu işte ondan sonra.:D Pika'da sağlam kapışmış en iyi ikinciyi kullanıyor işte.:D Halamın da ...şağı olsa amcam olurdu yahu.:D Zoro 5v2 ortamında bir şeyler çabaladı yaptı.
Bir şeyler çabalamadı, Luffy'i kurtarıp durdu, o kadar yük oldu ki Zoro'ya adam rahat nefes bile alamadı leş attı leş tüm dövüş boyunca.

Kendini kanırmaya devam edebilirsin Zoro çok net daha güçlü gelmiş ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık