Kazanacağından eminse sağlığını da sormasına gerek yok.Sağlığını soruyor Luffy'nin. Kazanacağını biliyor zaten. ben güvenmiyor muyum kaptanıma? demek istiyor.
Kazanacağından eminse sağlığını da sormasına gerek yok.Sağlığını soruyor Luffy'nin. Kazanacağını biliyor zaten. ben güvenmiyor muyum kaptanıma? demek istiyor.
Kazanıp da ağır yaralanırsa?Kazanacağından eminse sağlığını da sormasına gerek yok.
O zaman ne üzerinden Zoro, daha güçlü geldi diyon? Kral haki olayı stabil değil öncesinde kullanmış mı belli değil. Kaido karşısında tetiklendi. Ya da nihai durumlarda tetikleniyor. Onu serideki herkes için tetiklenebilir say. O yüzden etkisini çıkar. Enma desen o da yoktu. Saldırıda ona da efekt var. Enma ile yaptığı eğitim süreci de var. Bunları çıkardın mı geriye Pika'ya karşı kullandığı en güçlü ikinci atağı kalıyor. Killer, Hawkins ve Apoo durumları felan kalıyor. Pek etkileyici şeyler değil.Sen bazı şeyleri anlamıyorsun değil mi ? Ne kadar söylesek de.
Luffy'nin şuan kullandığı haki ile daha güçlü olduğunu zaten söylüyorum sen kalkmış şimdiki hakiyi kullansın gör bak nasıl saldıracak diyorsun.
Zoro, Kral hakiyi efektif bir şekilde kullansın gör bak nasıl saldıracak![]()
Her zaman olduğu gibi.Kazanıp da ağır yaralanırsa?
Neden mi söylüyorum ? Nedeni çok basit Zoro'nun girdiği ilk sağlam kapışmadan sonra yaptıkları ile Luffy'ninkileri kıyasla, olay ortada. Zoro, eğer bunun gibi üç tane olay daha yaşamış olsaydı şuan Tanrı ile oturup çay içiyorlardı xDO zaman ne üzerinden Zoro, daha güçlü geldi diyon? Kral haki olayı stabil değil öncesinde kullanmış mı belli değil. Kaido karşısında tetiklendi. Ya da nihai durumlarda tetikleniyor. Onu serideki herkes için tetiklenebilir say. O yüzden etkisini çıkar. Enma desen o da yoktu. Saldırıda ona da efekt var. Enma ile yaptığı eğitim süreci de var. Bunları çıkardın mı geriye Pika'ya karşı kullandığı en güçlü ikinci atağı kalıyor. Killer, Hawkins ve Apoo durumları felan kalıyor. Pek etkileyici şeyler değil.