Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Zoronunki Luffynin MF olayı gibi işte, bunu da Ashuraya bağlıyor diye görüyorum, yani direkt o moda :bilmem: Sen diyorsun saldırısına haki ekledi, saldırısına haki ekleyince o saydiklarimin yaptığını yapardı.

Mr 1'e ustasından gelen flashbackle bir yol bulup saldırdı. Bilincliden kastım bu. Bunu da metal kesme yöntemi gibisinden söylüyor, istemezeen kağıdı kesemezsin, istersen çeliği kesersin diye. Bu hyo amcanın haki anlatırken söylediği şeyler ile aynı.

Kim yapıyor yahu imparator seviyesinde djdhdnfhnf. Luffy Zoro ve Sanji arasındaki fark gayet açık, gayet belli ediyor adam. xD

Çatıya çıkamaz, üç kaptan önemli olan bu seride dendi, Luffyden sonra en etkiliyi gördün gayet xD Önceki defterleri açtırma.
Üç kaptan önemli zaten izle şimdi Kid'in şovunu Chopper tedavi ederken.

Aga bu kral hakili saldırılar hep yıldırım efekti ile çizildi istisnasız zoroya ayrıcalık yapmaz bu konuda eğer öyle olsaydı adam zaten yıldırımın kralını çizerdi o sahneye.
Anlamadım ne demek istediğini.

Zoronunki Luffynin MF olayı gibi işte, bunu da Ashuraya bağlıyor diye görüyorum, yani direkt o moda :bilmem: Sen diyorsun saldırısına haki ekledi, saldırısına haki ekleyince o saydiklarimin yaptığını yapardı.

Mr 1'e ustasından gelen flashbackle bir yol bulup saldırdı. Bilincliden kastım bu. Bunu da metal kesme yöntemi gibisinden söylüyor, istemezeen kağıdı kesemezsin, istersen çeliği kesersin diye. Bu hyo amcanın haki anlatırken söylediği şeyler ile aynı.
Çünkü o saydıklarımız bilinçli olarak kral hakilerini kılıca/yumruğa aktarıyorlar. Belli bir bölgede yoğunlaştırıyor. Luffy önceden silahlanma hakisi kullanabiliyordu. Wano'da o silahlanmanın bir üst noktasını öğrenmiş oldu. Zoro şu an ilk aşamada. Yani kontrolsüz bir kral haki kullanımı gördük. Bir sonraki aşaması WB-Roger falan gibi olacak. Zaten Luffy'nin öğrenmnesinden biz de öğrendik ki kral haki kullanımı silahlanma kullanımından farklı çalışmıyor. Silahlanma kullanan birisi kral hakiyi de benzer şekilde kullanabilir yani. Luffy'nin düşünemediği şey kral hakinin bu şekilde kullanımıydı sadece.

Mr.1 önündeki de aynıydı. Zoro zor duruma düştü, daha önce deneyip yamadığı bir saldırıyı yaptı. Yani kısaca silahlanmasını açmış oldu. Ama onun bilinçli olarak nasıl kullanılacağını bilmediği için iki yıllık arada Mihawk'tan silahlanmayı sil baştan öğrendi. Luffy de benzer şekilde ara öncesi silahlanma ve gözlem kullanıyordu, ama hepsi bilinçsiz bir şekilde zor durumlardaydı.

Bence mevzu sadece güçlendirmede değil. Luffy'nin hakisi bitti g4 formundan, sonra geri savaştı, bir de kral hakili balyoz falan yedi bayıldı yine kalktı. Zoro ise çabuk elendi ona göre, son saldırım bu işe yaramazsa gerisi sende dedi Law'a. Luffy her zaman geri kalkmayı düşünüyor, Zoro ise Law'a paslamayı düşünüyor işi.
Zoro herkesi öldürecek saldırının önüne atlayınca yarı ölü hale geldi. O andan itibaren uzatmaları oynuyordu zaten. Luffy canı çok yansa bile lastik adam olduğu için vücudu o kadar etkilenmiyor. Haki meyveyi iptal etmiyor sonuçta. Kesip biçmediler de Luffy'i kan kaybı gibi bir durum da yok. Bir de arc sonu dövüşü ve kendi dövüşüne gelmiş sıra. Luffy arcın başında kalkmasa hikaye devam eder de (ki etti de) ama arcın sonunda kalkmazsa hikaye devam etmez. Ana karakter bu adam.

Ayrıca Zoro şu an sağ kol falan eder işte. Hangi sağ kol ölümün kıyısında Kaido'yu yarabilir? İkinci adam olarak daha ne yapsın. Ana karakterden rol çalmak olur bundan sonrası. Yaptığı işler baya büyüktü Zoro'nun. Who's Who aldırıyorlardı arcın başında. Çatıya çıkınca çatıdan insin de King'i alsın diye dua eder oldular.

Montana

Zoro herkesi öldürecek saldırının önüne atlayınca yarı ölü hale geldi. O andan itibaren uzatmaları oynuyordu zaten. Luffy canı çok yansa bile lastik adam olduğu için vücudu o kadar etkilenmiyor. Haki meyveyi iptal etmiyor sonuçta. Kesip biçmediler de Luffy'i kan kaybı gibi bir durum da yok. Bir de arc sonu dövüşü ve kendi dövüşüne gelmiş sıra. Luffy arcın başında kalkmasa hikaye devam eder de (ki etti de) ama arcın sonunda kalkmazsa hikaye devam etmez. Ana karakter bu adam.

Ayrıca Zoro şu an sağ kol falan eder işte. Hangi sağ kol ölümün kıyısında Kaido'yu yarabilir? İkinci adam olarak daha ne yapsın. Ana karakterden rol çalmak olur bundan sonrası. Yaptığı işler baya büyüktü Zoro'nun. Who's Who aldırıyorlardı arcın başında. Çatıya çıkınca çatıdan insin de King'i alsın diye dua eder oldular.
Ben o lastik işini çözemedim hala. Meyveyi iptal etmiyor ama sonuçta hakili vurunca zarar veriyor. Yani hakili vuruş bir yerlerini kırsa sonradan lastik olsa bile nasıl düzelecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık