Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro iyidir de bazı fanları sadece...:D Yoksa benim Zoro ile derdim yok. O yüzden seninle konuşabiliriz Zoro'yu yani.:)

Şaşırtmıyor bu tarz şeyler. Artık Oda'yı falan yok sayıp Zoro tartışıyorlar.:D
Ya çatıdaki performansı iyiydi mesela. Böyle kapatsa Alpa'nın dediği gibi üzülürüm o ayrı. Şu ara Sanji'yi bekliyorum rakibi belli olsun diye, millet beklemekten sıkıldı.

Ya çatıdaki performansı iyiydi mesela. Böyle kapatsa Alpa'nın dediği gibi üzülürüm o ayrı. Şu ara Sanji'yi bekliyorum rakibi belli olsun diye, millet beklemekten sıkıldı.
Çatıya çıkanların zaten kendi şovunu yapması gerekiyordu. Uzun bile sürdü bu süpernova dövüşü çatıdaki aslında. Ama arkı böyle kapatmaz bence de. Daha Kaido dövüşü bile ciddi anlamda başlamadı benim gözümde. Zoro'nun iyileşmesi tek sahnelik doktora bakar. O yüzden yeni rakibi olacaktır.

Gayet açık

Ashura
R]
Bunlar atak öncesi atağa hazırlanırken olanlar, atak sırasında hiçbirinde yok.

İlk yaptığında zaten sonrasını göremiyoruz.

Sağ alt panel yok.

Tatsumaki

Atak hazırlıkta var etkileşime girdiğinde yok.

Ashura

Enma'daki efekti, Ashura'da 3 tane Enma varmış gibi mi düşünecek onlara dağılacak mı felan belki de bu toplara girmemek için çizmedi. Hemen başlangıçta zaten basılmış. Ayrıca Ashura'nın kendisi zaten hep efekt dolu.

Atak sonunda ise hiçbirinde efekt kalmıyor zaten. Adam koskoca panel çizmiş Enma'nın efektine hemen hazırlık aşamasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık