Zoro yattı mı uzun yatar. TB arc kanıtıdır.En azından yine kalkıyor seninki bı düştü o daha 2. Marineford bitinceye anca ayağa kalkar
2+2=4 desem mantıksız diyeceksiniz o yüzden boşver.
Zoro yattı mı uzun yatar. TB arc kanıtıdır.En azından yine kalkıyor seninki bı düştü o daha 2. Marineford bitinceye anca ayağa kalkar
2+2=4 desem mantıksız diyeceksiniz o yüzden boşver.
Adam Pica'yı yenmek için yardım aldı la. En son kılıcıma Pica'dan çizik almadım diye seviniyordu.Bu sadece senin iddian. Adam güle oynaya yendi. Kaidoya da 3 kılıcı ile de hasar verdi. Killer çizik bile atamadı.
Bunu Sanjinin kucağından indikten sonra mı önce mi yapacak ? asıl mesele oAcaba enma suit'i kesemezse ne olur? Malum suit çok saglam gibi.
aynen dostum kaidoyu kesen adam suiti kesemicekAcaba enma suit'i kesemezse ne olur? Malum suit çok saglam gibi. King çizemedi zaten.
Katakuri o suitlileri yok ediyordu.Acaba enma suit'i kesemezse ne olur? Malum suit çok saglam gibi. King çizemedi zaten.
Her şeyi tadında bırakmak lazımBu zoru sanji kavgası kabak tadı vermeye başladı. Cidden yapanları banlamak lazım. Herkes bir karekteri omzuna almış diğerlerini ayaklarının altında eziyor.