Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle şey olur mu canım. 1 ay içinde yc3 seviyesinden, dünyanın en güçlü yaratığına kafa tutacak seviyeye çıkması gayet doğal. Bak formül şu: Potansiyel + "Luffy dayak yiyor gelişiyor" ve bir tutam da "altyapısı yapıldı".

Sonuçta Kata'yla Kaido arasındaki farkın kapanması, Kata'nın kral hakili Raimei Hakke yeyip "kral haki eklendiğini bilmiyordum, dur ben de ekliyim" demesine bakar.
YC3 leveldan ayar üstüne ayar yiyip şuan Kaido tanklayan ve hasar veren Law ne kadar iş yapıyorsa Zoro'da o kadar kendi payınca iş yaptı ama bu onların bir önceki ARClar'da anca YC3 edeceği gerçeğini biraz bile olsun değiştirmez Luffy'i o seviyeden oraya taşıması gayet normal neden mi YC3 level olacak adamlar Kaido karşısında şov yaptı hemde hiç bir altyapısı olmadan. Kısacası Luffy'i o seviyelere çıkarttı da YC3 level anca edecek adamları şuan ne seviyeye çıkardı önce bunun cevabını vermek lazım. :D

1 ay içinde, Pika seviyesinden, Kombine Yonkou saldırısı tutan, Kaido'ya kalıcı hasar veren adam diye övdüğünüz seviyeye çıkmak.

Not: Pika'ya attığı saldırının bir üstü Ashura varmış. O zaman da dediydik baya baya zorlandı. Atak onu zorladı diye. Gülünüp geçilmişti.:D

Vallaha oradan sadece ağlama sesi gibi görünüyor çoğunuzun bu çıkışı.:(
Konunun Zoro'yla ilgisi yok ama yine de cevap vereyim.
Zoro'nun sınırını görmediğimizi düşündüğüm için bir beklentim vardı. Arc yeni başladığında Jack'i yense kafi dedim hep. Beklentilerimin çok ötesinde işler yaptı.
Zoro savunduğumda; onu Sanji'yle denk gören, Dressrosa'da Cavendish'ten aşağıda gören, Law'ın alt liginde gören, Luffy tek atar diyen, Who's who ancak alır bu arc diyenlere karşı yaptım bunu.

O yüzden "ben kral hakinin önemini tahmin etmiştim, o yüzden Luffy'nin 1 ayda geldiği nokta çok mantıklı" safsatasını bırakalım. Argümanın yok. O yüzden alakasız bir şekilde Zoro'ya saldırıyorsun.

Zoro'nun sınırını görmediğimizi düşündüğüm için bir beklentim vardı. Arc yeni başladığında Jack'i yense kafi dedim hep. Beklentilerimin çok ötesinde işler yaptı.
Zoro savunduğumda; onu Sanji'yle denk gören, Dressrosa'da Cavendish'ten aşağıda gören, Law'ın alt liginde gören, Luffy tek atar diyen, Who's who ancak alır bu arc diyenlere karşı yaptım bunu.

O yüzden "ben kral hakinin önemini tahmin etmiştim, o yüzden Luffy'nin 1 ayda geldiği nokta çok mantıklı" safsatasını bırakalım. Argümanın yok. O yüzden alakasız bir şekilde Zoro'ya saldırıyorsun.
Net, ilk tek yediği olayı da geçelim daha geçen bölüm Kaido saldırılarımdan neden kaçıyorsun dedikten sonra bile 10 saniyede tekrar yenildi karakter.

Kral hakiyi bir bölüme kaf dağına çıkardı adam, Luffy'cilerin coşması mantıklı tabi onları biliyoruz :gamyon:

2.5 sene önce konu açmışım bunun üzerine %90 oranında düşündüğüm gibi çıkmış. Sen buna safsata diyon.

Zoro'nun sınırını görmediğimiz düşünmen yanlışmış işte. Pika'ya Ashura'dan sonraki en güçlü saldırısını yapmış anca yenmiş. Enma olmasa Kaido'ya çizik bile atamayacaktı. Evet çok büyük işler yaptı. Ona yakın işleri Enma olmadan Killer da yaptı.

2.5 sene önce konu açmışım bunun üzerine %90 oranında düşündüğüm gibi çıkmış. Sen buna safsata diyon.

Zoro'nun sınırını görmediğimiz düşünmen yanlışmış işte. Pika'ya Ashura'dan sonraki en güçlü saldırısını yapmış anca yenmiş. Enma olmasa Kaido'ya çizik bile atamayacaktı. Evet çok büyük işler yaptı. Ona yakın işleri Enma olmadan Killer da yaptı.
Bu sadece senin iddian. Adam güle oynaya yendi. Kaidoya da 3 kılıcı ile de hasar verdi. Killer çizik bile atamadı.

Bu sadece senin iddian. Adam güle oynaya yendi. Kaidoya da 3 kılıcı ile de hasar verdi. Killer çizik bile atamadı.
Tamam güzel kardeşim sen kendini buna inandır.:D

Ashura atağında bile Enma'ya efekt basılıyor. Zoro Enma'nın gücü diyip ona sarıldı. Lütfen istek ve arzularınızla değil Manga sayfalarıyla gelin.

Net, ilk tek yediği olayı da geçelim daha geçen bölüm Kaido saldırılarımdan neden kaçıyorsun dedikten sonra bile 10 saniyede tekrar yenildi karakter.

Kral hakiyi bir bölüme kaf dağına çıkardı adam, Luffy'cilerin coşması mantıklı tabi onları biliyoruz :gamyon:
En azından yine kalkıyor seninki bı düştü o daha 2. Marineford bitinceye anca ayağa kalkar :ehe:
2+2=4 desem mantıksız diyeceksiniz o yüzden boşver.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık