Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo yanında Trebol ile Law yeniyor kendi agziyla ikimize karşı duracağını düşünmen saçmaydı diyor. Luffy Bellamy'den bir sürü beleş darbe yiyor. Öncesinde Kral hakili Chinjao yeniyor. Şimdi Kral hakinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkınca olaylar daha da anlamlı oldu. Siz Dof 1v2 yaptı diyonuz. Dof kendisi baya baya güçten düşmüşsün Luffy deyip tükendiğine kasıt yaparak laf sokuyor. Hala Dof 1v2 yaptı dediniz. :D Bizim dediğimiz ikisi içinde olaya birilerinin karıştığı idi. Zaten Luffy darlanınca çekti King Kong vurup tek attı. Sinek gibi yere yapıştırdı. Oda'nın işleri işte illa uzatacak.

O saldırı Yonkou öldürür dediniz içten saldırıyor dediniz. Evet o günleri de gördük. Yonkou ölmüyormuş.
Ya bu tarz şeyler şov maksatlı dövüş uzasın daha heyecanlı olsun falan diye sadece. Luffy yardım alarak da yense arada kestirse de arc sonu yonkou seviyesi olur.

Gerçekten Zoro ve Luffy’i takdir ediyorum. Zoro baya baya yonkou karşısında durabildi yani bu küçümsenecek bir durum değil cidden. Luffy’de seriye baktığın zaman o kadar iyi ve klas meyveler arasından bu düşük seviye meyveyle baya şeyler öğrenip hızlı gelişti ama Oda net saçmalıyor ve bu durum beni üzüyor. One Piece konu ve kurgu olarak harika bir seri yalnız 20 seneye göre planlanması çok kötü. Koskoca önünde Dünya’nın en güçlü yaratığı var ve yakın zamanda tek yemiş bir adama 3-5 gün gelişimle buna kafa tuttur! Yani saçma
Öyle şey olur mu canım. 1 ay içinde yc3 seviyesinden, dünyanın en güçlü yaratığına kafa tutacak seviyeye çıkması gayet doğal. Bak formül şu: Potansiyel + "Luffy dayak yiyor gelişiyor" ve bir tutam da "altyapısı yapıldı".

Sonuçta Kata'yla Kaido arasındaki farkın kapanması, Kata'nın kral hakili Raimei Hakke yeyip "kral haki eklendiğini bilmiyordum, dur ben de ekliyim" demesine bakar.

Buna dair 2.5 sene önce bir konu açtım Kral Haki kullanımı üzerine. Orada demişim ki Luffy istediğini yapsın Kral Hakide gelişmediği sürece Kaido karşısında ne yaparsa anlamsız. Çünkü Kral haki kullanmak baya baya etkili bir şey olacak ( mekanizmasını farklı düşünmüş olsam da) ve Luffy de var olan gücünü kullanamıyordu. Kral hakisini kullanmayı bilse de sadece irade çarpışmaları ve güçsüzleri bayılmak icin kullanıyordu.

Yani Kaido'nun Luffy'i teklemesi ya da saldırılarına karşı fazla hasar almaması aradaki fiziksel uçurumdan değilmiş meğer Kral haki ile alakalı idi her şey. Ee Luffy de bu eksikliğini kapatınca doğal olarak karşısında durmaya başladı.

Ama Oda işleri bu kadar kolay bitirmez. Luffy şu an o klasmana giriş yaptı en azından varlığı tek başına tehdit oluşturacak seviyede. Bu bir anda da olmadı. Bunun alt yapısı yapıldı. Eğitimin öncesinden beri çocuk kral haki açmaya başlamış. Eğitimde nasıl yönlendireceğini öğrenmiş. Rayleigh'e in söylediğine göre bu eğitim ile olacak olan şey değil. Bu gelişimi Luffy sağlamış. Ondan beridiir de bildiğimiz en az 3 tane Kral Haki kullanıcısı ile savaşa girişmesi yanında artık su içer gibi kral haki kullanıyordu. Hele Katakuri ile olan savaşındaki kral haki çarpışması şu anki olanlari çok andırıyordu.

Onun üstüne eksikliğini farketti. Üzerinde durdu Udon Hapishanesinde. Çiçek Hyo Emice yardımcı olsa da yine de eğitim ile olacak şey değildi.

Hele bazı Zoro fanları çok eleştirmiş. Zoro'yu iki tane Yonkou saldırısı blokladı diyip pazarlayan arkadaşlar şimdi Luffy'nin bu gelişimini saçma buluyor.

Hayatında ömrü billah kral haki kullanmamış Zoro nihai atağında kral haki kullanıp Kaido'ya kalıcı yara bırakınca normal olduğunu düşünen arkadaşlar, 3-5 arc kral haki kullanımı üzerine yoğrulmuş Luffy kral haki olayını çözüp bir şeyleri yapmayı başarınca çok hızlı oldu bir anda oldu diyor.

Hayır ben 2.5 sene önceki konuda bunu öngörebilmişsem bu işi geçeceksiniz.
Bence senin düşündüğün mekanizma çok daha iyiydi Oda'nın yazdığından. Bu şimdi resmen B. haki gibi kullanılıyor, dokunmadan vurma olayının altyapısı janjanlı b. haki le yapılmıştı zaten Luffy ağacı dokunmadan parçalarken. O şekilde kullanılan haki sadece B. haki olarak kalmalı H. haki farklı kullanılmalıydı. Senin dediğin gibi olsa daha iyi olurdu B. haki çakmasındansa.

Yav çocuk dof, cracker ve kata’yla dövüştü yeni dünyada. Bunlarda hiç gözle görülür bi armament gelişimi göstermemişti. Onlardan sonra düzgün bi öğretmen bulunca öğrendi işte. 3 komutan ligi adamdan sonra anormal değil.

Luffy içten patlamaya günlerce çalıştı ve düşmanlar üstünde de test etti. Kral hakisini de eklemek bi haftadır çalıştığı tekniği tamamladı sadece. Onu da kaidodan defalarca darbe aldıktan ve bayılıp geri kalktıktan sonra yaptı.

bu hakiyi öğrenmesinde sorun yok bence. Herşeyi geçtim mangaka monster trio’nun uzman oldukları haki türlerini açıklarken luffy için haoshoku demişti onu unutuyorsunuz. En iyi bildiği haki oydu.

Hakiyi öğrenince çıktığı güç seviyesi bence de tuhaf. Kaidouyla arasındaki fark bu haki olmamalıydı. Ama hakiyi bi anda öğrenmedi.

Doflamingo yanında Trebol ile Law yeniyor kendi agziyla ikimize karşı duracağını düşünmen saçmaydı diyor. Luffy Bellamy'den bir sürü beleş darbe yiyor. Öncesinde Kral hakili Chinjao yeniyor. Şimdi Kral hakinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkınca olaylar daha da anlamlı oldu. Siz Dof 1v2 yaptı diyonuz. Dof kendisi baya baya güçten düşmüşsün Luffy deyip tükendiğine kasıt yaparak laf sokuyor. Hala Dof 1v2 yaptı dediniz. :D Bizim dediğimiz ikisi içinde olaya birilerinin karıştığı idi. Zaten Luffy darlanınca çekti King Kong vurup tek attı. Sinek gibi yere yapıştırdı. Oda'nın işleri işte illa uzatacak.

O saldırı Yonkou öldürür dediniz içten saldırıyor dediniz. Evet o günleri de gördük. Yonkou ölmüyormuş.
1 vs 1 olmadı işte 2 vs 2 oldu sonra 1 vs 2 oldu öyle Doflamingo'nun fişini çektiler.Law'un bile ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz şimdi.Görünene göre bu adam dayanıklılık dışında power up almamıştır da.

Yonko ölmüyormuş evet ama şöyle.İçine işlemedi.Ölmeyen adam ölümsüzlüğüyle nam salmış Kaido zaten.Balığa kol verdiği gibi boş bulunsa Shanks gibi normal insan olan imparatorları öldürme ihtimali her zaman var.

Öyle şey olur mu canım. 1 ay içinde yc3 seviyesinden, dünyanın en güçlü yaratığına kafa tutacak seviyeye çıkması gayet doğal. Bak formül şu: Potansiyel + "Luffy dayak yiyor gelişiyor" ve bir tutam da "altyapısı yapıldı".

Sonuçta Kata'yla Kaido arasındaki farkın kapanması, Kata'nın kral hakili Raimei Hakke yeyip "kral haki eklendiğini bilmiyordum, dur ben de ekliyim" demesine bakar.
1 ay içinde, Pika seviyesinden, Kombine Yonkou saldırısı tutan, Kaido'ya kalıcı hasar veren adam diye övdüğünüz seviyeye çıkmak.

Not: Pika'ya attığı saldırının bir üstü Ashura varmış. O zaman da dediydik baya baya zorlandı. Atak onu zorladı diye. Gülünüp geçilmişti.:D

Vallaha oradan sadece ağlama sesi gibi görünüyor çoğunuzun bu çıkışı.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık