Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'i kendi neslinden herhangi biri ile kıyaslamayı bırakırsak kafada soru işareti kalmaz. Kid bir boka yaramak istiyorsa Luffy'e yardıma gelebilir. Göstersin çapını uyanış falan kendine zırh yapsın bari öyle yardımcı olsun. Law da aşağıyı temizler tamam. Law'ın Dof olayından sonra Luffy ile bir rekabeti olamaz zaten de Kid'in ki de laf olsun torba dolsun tarzı bir aksiyon işte. Seriye renk katıyor hurdacı Rıza.

Saobody'de yalnız Luffy ve ekibi tek robota dalmışken Law ve Kid ekibiyle tek robota dalmıştı. Hatta buradan yola çıkıp arc başından beri durumun Luffy vs Kaido Kid + Law vs Big Mom'a geleceğini iddia edenler(bkz @Solid Snake ) vardı.
Orada hasır şapkalarla olan fark biri Kuma biri Pasifictaydı. :D Aynı şekilde düşünüyorum ben de yazdığın gibi. Solid gibi xd

Ben bugün Luffy Zoro'dan iki kata yakın güçlüdür demeye korkuyorum linç yememek için.
Ne linci yahu öyle zaten. Her yerde söyle :D 2 kata yakın fark var. Diğer yonkou kaptanı ve sağkollarıyla aralarında ki fark 2 kattan çok daha fazla zaten. Tamam Zoro özel bir adam ama Luffy'de özel. Aralarında diğer kaptan sağ kollar kadar fark olmaması, fark olmadığı anlamına gelmez.

Oda Lawı harcıyor yaw
savaş başlamadan önce Law çok önemli bi role sahip olacak yonkoular yenilirse Law sayesinde yenilir diyordum şu hale bak hiçbir şey yapmadan aşağı indi oysaki hayal dünyamda kötü neslin hepsi bi anda saldıracak Law saldıranların yerini değiştirecek Kaido şok olacak darbe yiyecek falan diye düşünmüştüm ...
Zoro Law’a beni yukarı at diyince Law triplere giriyordu. Ben de senin söylediğin gibi hayal etmiştim çatı savaşını ama böyle oldu napalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık