Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim Law'ı Luffy'e rakip olarak görmüş yahu? Adam gelecek neslin yonko adaylarından biri işte o yetenek kitiyle kendini geliştirmeye devam etsin boru gibi yonko olur ileride. Luffy'nin rakibi, dengi yok kendi neslinde. Law aşırı tehlikeli saldırılar yaptı sırf Kaido olduğu için karşısındaki, bir boka yaramadı. O saldırıları savaş alanında Kaido, BM, Marco üçlüsü hariç kim yese feleği şaşardı. Sürekli milleti kurtarıp pozisyon hazırlaması ise cabası.
Denkten kastım tamamen eşit olması değil. Ama sen de söyledin yonkou potansiyeli diye. İşte bu dövüşte ben o ışığı göremedim. Yani yonkou dediğin adamlar da öyle boru değil. KK'nin bir tık altı işte. Dövüştükleri zaman yüksek zorlukta yenilebilecek karakterler. Dolayısıyla kafamdaki bu denkleme göre Law ve Kid'in Luffy'nin bir tık altunda kalmasını, Zoro ve Killer'ın onlardan da az iş yapmasını beklerdim. Ama Law göründüğü kadarıyla Zoro'dan aşağı veya eşit kaldı.

Tabi KK Yonkou arası fark çok daha fazladır hacı dersin orası tamam olabilir. Ama o zaman da bu ikisinin Luffy'i rakip görmesi tamamen boş yapma oluyor. Şu 10 bölümde Oda resmen "sizin kulvarınız Luffy değil Zoro koçum" dedi.

Ama tekrar ediyorum, gene de One Piece'den söz ediyoruz. Bu 10 bölüme bakarak kesin tespit yapmak saçma olur. O yüzden ben genel olarak bakmayı ve kurguya halen daha önem verilmesi gerektipi kanaatindeyim. Law ve Kid'in şov kısmı Big Mom'a saklandı bence.

Şimdi asıl mesele o değil.

Şöyle söyleyim buradaki sıkıntı Law'ın beklentilerin altında kalması. Luffy'nin rakibi gibi gösterilen bir adamı biz sağ kolla kıyaslıyorsak burada ciddi sorun vardır.
Luffy dışındakiler çatı savaşında Zoro'nun bariz gerisinde kaldı bence de. Law ve Kid Bigmom savaşında ya da başka yerde önemli şeyler yapmazlarsa (Zaten Luffy ile bunları kıyaslamak artık çok absürt) Zoro'dan da geridedirler. Law'dan çok beklentim yok ama Kid kendi sağkolundan bile geri kaldı çatıda. O büyük ihtimalle tatmin edici bir şeyler yapacaktır.

Keşke bir amiral gelse de Bm ile çarpışsa. Hem güzel bir dövüş hem de yonkou amiral arasında ki güç dengesini net olarak görürdük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık