Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ne mi yaptı? Hepsinin hayatını kurtardı. Teşekkür edilecek yerde adama hala sallamalar. Kaido'dan övgü almakta bence başarıdır.
Şimdi asıl mesele o değil.

Şöyle söyleyim buradaki sıkıntı Law'ın beklentilerin altında kalması. Luffy'nin rakibi gibi gösterilen bir adamı biz sağ kolla kıyaslıyorsak burada ciddi sorun vardır.

Zoro 2 yonkounun kombine saldırısını yavaşlattı.

Kaido Zoro'nun atağından kaçındı

Zoro Kral Haki sahibi olup iz bırakacak bir yara açtı ki bunu şimdiye dek tek yapabilen(ki onlarca kez yakalanmışlığı var adamın, öyle dövüşe girmeden Wano'dan çıkmamış birisi değil) Oden'di ki onun bıraktığı etkiyi tartışmaya bile gerek yok.

Law naptı? Bir kere gama knife. Taam Law taam taam Sen de güçlüsün çekti Kaido.

Buradaki sıkıntı şu, Law en güçlü 3 supernova kaptanından birisi. Luffy ile ileride düşman olacağız diyen, korsanlar kralı olmak konusunda kendisi Luffy'e rakip gösterilmiş birisi. Ama laf icraate gelince Zoro'dan çok daha geri kaldı Law.

Şimdi benim şahsi düşüncem Oda'nın Law ve Kid'in şovlarını Big Mom'a sakladığı yönünde. Ama şuanlık Zoro"dan çok daha geride kaldığı bir gerçek.
Bence de Law'ın aşağı inmesi tamamen Big Mom ile alakalı. Daha hala ayakta olan adamı boşuna indirmemiştir aşağıya.

Etraflıca baktığın zaman meselenin hiçbir zaman kucak olmadığını görürsün.Kucak bir semboldü dressrosa için.Luffy’nin taşınması değildi sorun.Birileri tarafından taşınıp bosstan kaçırılması ve enerjisini topladıktan sonra geri savaş içerisine girmesi problemdi.Asıl mesele bana 10 dakika lazım diyerek muhtaç olduğunu göstermesiydi.Tek başıma kk olamam derken haklıydı ama kastettiği yardım almaktı muhtaç duruma düşmek değil.Zoro da aynı evreleri geçiriyorsa aynı şeyleri ona da söylerim.Ama en fazla Law gibi taşınmıştır o kadar diye tahmin ediyorum.Luffy’nin olayı farklıydı onun standartlarına ulaşmak zor kucak muhabbetinde.
Aslında olay bu bile değildi, olay 1v1 oldu demeleriydi olan onca şeye rağmen. Haliyle dalga geçilmeye hak kazanmışlardı biz de geçtik :hhh:

Bence de Law'ın aşağı inmesi tamamen Big Mom ile alakalı. Daha hala ayakta olan adamı boşuna indirmemiştir aşağıya.
Aynen.

Luffy ve Kaido dövüşü Dof dövüşüne dönebilir. Luffy'nin tekrar pili biter, Kaido'nun bu derece yenilmez olmasında özel bir sebep vardırı bu keşfedilir, Law veya diğerlerinin yardımıyla bu nokta kırılır falan. Ama işin tekrar ikiye bir dövüşe döneceğini hiç zannetmiyorum. İsteyenle de iddiaya girebiliriz.

Şimdi asıl mesele o değil.

Şöyle söyleyim buradaki sıkıntı Law'ın beklentilerin altında kalması. Luffy'nin rakibi gibi gösterilen bir adamı biz sağ kolla kıyaslıyorsak burada ciddi sorun vardır.
Kim Law'ı Luffy'e rakip olarak görmüş yahu? Adam gelecek neslin yonko adaylarından biri işte o yetenek kitiyle kendini geliştirmeye devam etsin boru gibi yonko olur ileride. Luffy'nin rakibi, dengi yok kendi neslinde. Law aşırı tehlikeli saldırılar yaptı sırf Kaido olduğu için karşısındaki, bir boka yaramadı. O saldırıları savaş alanında Kaido, BM, Marco üçlüsü hariç kim yese feleği şaşardı. Sürekli milleti kurtarıp pozisyon hazırlaması ise cabası.

Esir alınsa bile esir alınmaz o. :D

Benzer olaylar sadece Luffy’nin başına geliyor işte yazmışım yukarıda.Law örneğin benzer değildi en fazla poşet dediler kucak falan diyen olmadı.
Law ile alakalı bir şey demedim zaten. Önceden bu sahneler sadece Luffy'nin başına gelmiş gibi kendinizce bir şeyler yazıyordunuz. Şimdi Zoro'nun benzer sahneleri gelmeye başlayınca bu sefer zamanında söylediklerinizi yutmamak için olayın şekline, sayısına bakmaya başlamışsınız. Şimdi sayılar eşitlense yine bir kulp bulunur kısaca.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık