Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etraflıca baktığın zaman meselenin hiçbir zaman kucak olmadığını görürsün.Kucak bir semboldü dressrosa için.Luffy’nin taşınması değildi sorun.Birileri tarafından taşınıp bosstan kaçırılması ve enerjisini topladıktan sonra geri savaş içerisine girmesi problemdi.Asıl mesele bana 10 dakika lazım diyerek muhtaç olduğunu göstermesiydi.Tek başıma kk olamam derken haklıydı ama kastettiği yardım almaktı muhtaç duruma düşmek değil.Zoro da aynı evreleri geçiriyorsa aynı şeyleri ona da söylerim.Ama en fazla Law gibi taşınmıştır o kadar diye tahmin ediyorum.Luffy’nin olayı farklıydı onun standartlarına ulaşmak zor kucak muhabbetinde.

hawkins ve apoo sonradan katıldıkları için kaido'nun yapılanmasında belli bir yerde değiller. uçan altılıdan güçlü veya güçsüz olabilirler. bence sıralama yok.
ödülleri:
apoo: 350m
hawkins: 320m
drake: 222m (uçan altılıda)
killer: 200m
En mantıklısı bu evet. Ama her halükarda Nami'nin bir uçan altılı yenmesi iyi iş. Jimbei de keşke Jackle eşleşseydi :/

Valla bu sitenin 10 sene önce ki halini konuşulanları hatırlıyorum birde şimdi ki haline bakıyorum zihniyet mi yeni nesilde değişik olan kalite mi anlayamıyorum. Artık burayi okumak zevk vermiyor bana
Seri bu kadar kalitesiz hale gelmişken normal. 10 yıl önce ki serinin gidişatı ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var kalite açısından.

Etraflıca baktığın zaman meselenin hiçbir zaman kucak olmadığını görürsün.Kucak bir semboldü dressrosa için.Luffy’nin taşınması değildi sorun.Birileri tarafından taşınıp bosstan kaçırılması ve enerjisini topladıktan sonra geri savaş içerisine girmesi problemdi.Asıl mesele bana 10 dakika lazım diyerek muhtaç olduğunu göstermesiydi.Tek başıma kk olamam derken haklıydı ama kastettiği yardım almaktı muhtaç duruma düşmek değil.Zoro da aynı evreleri geçiriyorsa aynı şeyleri ona da söylerim.Ama en fazla Law gibi taşınmıştır o kadar diye tahmin ediyorum.Luffy’nin olayı farklıydı onun standartlarına ulaşmak zor kucak muhabbetinde.
Söz konusu olay sizin karakterin başına gelince birden süt dökmüş kediye dönüyorsunuz.:D Benzer olaylar Luffy'nin başına geldiğindeki yorumlamanız ile Zoro'nun başına geldiğindeki yorumlamanız bu kadar farklı olmamalı.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık