Bir ara o teori hep milletin dilindeydi. Gerçi belki kardeşi de çıkabilirNami Kocananın babası çıkar da o çıkmaz, çıkmasın ?
Millet ana görsün diye Nami orada
İyi bir savunma şekli değil, açık var. Açıkda, çatıda Zoro Luffy'nin getir götürünü yapıyordu senin dediğinle.Sanji Zoro'nun anca getir götürünü yapardı. Şu an da onu yapıyor.
Franky'nin ailesi mafya değil miydi çöpBir ara o teori hep milletin dilindeydi. Gerçi belki kardeşi de çıkabilirZeus’un bu bağlılığı böyle bir şeye de bağlanırsa güzel eğlenirdik aslında
Şaka bir yana bu kızın ailesi bir yerlerden çıkacak kesin. Franky, Zoro ve Nami kaldı bir tek bilmediğimiz.
Kaido Luffy'i mideye indirirken ağzından getiriyordu evet.İyi bir savunma şekli değil, açık var. Açıkda, çatıda Zoro Luffy'nin getir götürünü yapıyordu.
Keke benim anlatmak istediğim şey 1v1 çabuk döndüğü. 5v2'den bir şey anlayamadım. Oldu bittiye gelmiş gibi hissettim. Yani onlar da p.up alabilirlerdi derken 5v2'in uzaması için bir öneriydi. Başka çareler bulup uzatsaydı da olurdu yani. Benimki seçenek.Diğerleride güçlenme alsaydı dedin, bende zaten güçlenicekler dedim. Neyse uzatmaya gerek yok.
Bellemere en karizma karakterlerden biridir elbet ama Nami esasen nereden geliyor onu kastediyoruz elbet. Yani nerede hangi savaşta kurtarıldı, vatanı neresi falan.Franky'nin ailesi mafya değil miydi çöp
Nami'nin anası var bi tane, hem de OP aleminin gördüğü en delikanlı karakter. Garp'ın görüp ibret alması gerekenlerden.
Eastblue'da çöp denizciler tarafından öldürülmek yerine, Kaido tarafından öldürülmek kıyaslanılamaz bile.Kaido Luffy'i mideye indirirken ağzından getiriyordu evet.
Morgan indiriyordu kafasına Zoro kesmese Luffy'nin . Hepsi çöptü o zaman.Eastblue'da çöp denizciler tarafından öldürülmek yerine, Kaido tarafından öldürülmek kıyaslanılamaz bile.