Üye silindi 789
Arc bitince Sanji King'i almışken Zoro Kaido'ya kesik atıp hasar verememekle kalmış olacak. Zoro güzel bir uyku çeksin arc bitene kadar.Oda Zoro fanlarının gazını aldı şimdi yahnisini yapacak.
Arc bitince Sanji King'i almışken Zoro Kaido'ya kesik atıp hasar verememekle kalmış olacak. Zoro güzel bir uyku çeksin arc bitene kadar.Oda Zoro fanlarının gazını aldı şimdi yahnisini yapacak.
1 hafta falan yiyeceksek atiyim ben.Ya arkadaşlar bu arada ecchi/sfw atana kadar nsfw atında güzel bir şeyler için ban yiyin. Resimlerin altında yatan anlamı düşünene kadar canlısını görsek iyi olurdu. :/
Seni doğum gününde yıldıran insanlar bunlar. Kesin sınırsız gelir1 hafta falan yiyeceksek atiyim ben.![]()
Boyle bir sey olursa tam zamanli Sanji fanligima geri donerim. Yok mudur King’i Flambage Shot ile yere cakmasi, cok cok guzel olur beSanji de Zoro için bi fatihin hakisi patlatsa ne güzel olur![]()
-seni sonunda yendim marimo1 hafta falan yiyeceksek atiyim ben.![]()
En iyi ihtimalle yuba gibi 9 ay giderim herhalde.Seni doğum gününde yıldıran insanlar bunlar. Kesin sınırsız gelir![]()
Zincir detayı iyiymiş.-seni sonunda yendim marimo
![]()