Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri bu kadar kalitesiz hale gelmişken normal. 10 yıl önce ki serinin gidişatı ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var kalite açısından.
Sanmıyorum geçen yine basladim ve bitirdim Oda'nin yazım tekniğinde inanılmaz bir değişiklik yok . Şuan olan şey one piece eskiden daha niş daha az kitleli bir seri iken simdi genele hitap ediyor bU da her kesimi buraya topluyor yada her nesil öncekinden çok daha kötü bir durumda

Zoro geri dönecektir her zaman kucakta gezmez. Yalnız bir tarafın 2 tane yonkosu var ama bence hasır şapkalar tarafında da şu an 2 yonkou tayfası var. Ve bir ordu. Oden o gün Kaido'yu yenseydi şu an yonkou Kaido değil Oden'den bahsedilirdi. Hala BM Korsanları dönmedi de Perospero adaya çıkınca onlarla iletişime geçmiştir bir türlü BM korsanları da işin içine katılsa da izlesek.

Ya bölüm var dediler geldik meğerse sızdırmışlar:artiz:
Yanlış ürün kullanımı demek ki sızdırıyor:artiz:
İncitildik resmen:hıh:

@RedTeroR @Millennium Wizard

Zoro fanları, Luffy'i eskiden ne üzerinden gömdü ise bir arc'ta hepsi Zoro'nun başına geldi.

Bayilmaz dediler bayıldı. Kiiller karşısınds teke gitmişti. Açlıktan oldu, yendikten sonra kendini saldı dediler biz onu savaş bitmeden bayilmaza cevirdiler. Şimdi savaş bitmeden bayıldı.

2v1 atmaz dediler. Apoo'ya Drake ile daldı. Onu geçtim Yonkou'ya 5v2 girdi oldu.

Kaçmaz dediler. Apoo'dan kaçtı.

Kucağa da binmez dediler. Önce Hiyori şimdi de tam anlamıyla Sanji kucağı yedi.

Artık daha neler olur bilemiyorum.

Ama zamanında Dresserosa'da kucak kucak diye ezilen Luffy için adam sırtına almış ne algısı kasiyorsunuz dediğimde herkes kucak demeye devam etti.

Şimdi çok ironik bir şekilde Zoro'ya da aynı muhabbetten kucak değil o deniyor.

Yemin ederim ibretlik.

Edit: Law'ın kucağını unutmuşum.

@RedTeroR @Millennium Wizard

Zoro fanları, Luffy'i eskiden ne üzerinden gömdü ise bir arc'ta hepsi Zoro'nun başına geldi.

Bayilmaz dediler bayıldı. Kiiller karşısınds teke gitmişti. Açlıktan oldu, yendikten sonra kendini saldı dediler biz onu savaş bitmeden bayilmaza cevirdiler. Şimdi savaş bitmeden bayıldı.

2v1 atmaz dediler. Apoo'ya Drake ile daldı. Onu geçtim Yonkou'ya 5v2 girdi oldu.

Kaçmaz dediler. Apoo'dan kaçtı.

Kucağa da binmez dediler. Önce Hiyori şimdi de tam anlamıyla Sanji kucağı yedi.

Artık daha neler olur bilemiyorum.

Ama zamanında Dresserosa'da kucak kucak diye ezilen Luffy için adam sırtına almış ne algısı kasiyorsunuz dediğimde herkes kucak demeye devam etti.

Şimdi çok ironik bir şekilde Zoro'ya da aynı muhabbetten kucak değil o deniyor.

Yemin ederim ibretlik.

Edit: Law'ın kucağını unutmuşum.
Zoro poşet oldu reis işin özü bu değil mi?

Gelen spoiler çok az. Sanji, Zoro'yu sadece kucaklamış mı? Başka bir şey yok mu yani?:utan:

Ne kadar atıştıklarını da gösterse Sanji, Zoro'yu çok seviyor. Aynı şekilde Zoro'da Sanji'yi seviyor.

Buradan itibaren Sanji'nin şovunu bekliyoruz. Zoro'nun şu sahnede Chopper'e tayfayı anlattığı bir sekans var şu sözleri söylüyor; " birisi bize dışarıdan bakınca hiç de ekip gibi durmuyorsunuz dedi. Zaten ekip çalışması ne anlama gelir ki? Sadece birbirini kurtarmak ve korumak mı? Buna inanan insanlar var. Bu bana çocuk oyuncağı gibi geliyor. Herkes hayatını ortaya koyup ne yapabiliyorsa yapmalı ve yanındakine demeli ki... Yapacağımı yaptım şimdi sıra sende. Bitirmezsen seni mahvedeceğim. Ekip çalışması ilk böyle ortaya çıkmaz mı?

Buradan itibaren Zoro'nun, Sanji'ye bu şekilde konuşma yapacağını düşünmeye başladım. Çünkü tayfanın en aktif üyesinin oradan oraya koşması hiç de mantıklı gelmiyor hele de böyle umutsuz bir savaşta. Bakalım Sanji neler yapacak hep birlikte göreceğiz!?

Ulti'nin saldırısı Nami'yi tetikledi. Artık Oda iyice sıvamaya başladı. Yani korkaklığı Grand Line'nin girişinde bırakmış olmaları gerekirdi. Görecekleri her şeyi gördüler halen ürkeklik korkaklık göstermeleri mantıksız. Hele Usopp'un hayalini düşününce hiç de şu haliyle örtüşmediği apaçık ortada. Sen kim, denizlerin korkusuz savaşçısı olmak kim diyesi geliyor fanların.

Akazayalar'ın ilerleyişini çok beğeniyorum. Her şeylerini ortaya koyarak savaşıyorlar. Denjiro ile Sasaki'nin tekrar karşılaşacağını umuyorum bu yüzden bizim tayfa üyelerinin en zor anında Akazaya'lar yetişecektir. Denjiro, Franky'ye yardıma gidecektir. Brook ve Robin çok zorlanmayacaktır 2 vs 1 sonuçta. Marco zorlanmaya başladı artık ona da Kin'emon ve İzou yardıma gidecektir. Nekomamushi zaten Perospero için yola çıktı. Kiku bu sefer yarım kalan işi bitirecektir. Law galiba kopan kolunu yeniden tedavi edecek. İzou, Kiku'nun kopan kolu için endişelenmişse bununla ilgili bir sahne görmemiz mümkün gibi.

Wanda ve Carrot yenilmiş olsalarda onlar Nekomamushi'nin en güçlü gardiyanları arasındalar. Yeniden kalkıp savaş meydanına geleceklerdir bir iki bölüme.

Ashura ölmediyse eğer Jack vs İnuarashi mücadelesine destek olarak gidecektir. Wano'da öleceğini düşündüğüm tek karakter Ashura, umarım savaş sonuna kadar ayakta kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık