Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle dediğimi hatırlamıyorum. Law'ın manga panellerine baksan görürsün verdiği hasarı.
Başka fanlarla karıştırmayın bizi. Ayrıca Law hasarda verdi. Bakarsan görürsün. Kaido'dan övgüsünü bile aldı.
Edit: Ayrıca Kid'i düşündüğünden aşağı indi, Mom faslı var diye. Yoksa yukarıda kalırdı.
Toplamda kaç tane harbi Law fanı oldu ki forumda?
@William cutting Öncesinde de şey vardı: Law ve Luffy denk. Ortaklar ya hani. O yüzden Law Zoro'ya emir verebilir. Zoro da paşa paşa yapar :D

Şu sözlerinden sonra muhakkak zeusun peşine düşer diye bekliyorum. Sahnede Zoro'yu tedaviyi düşünmemiş bile. Teslim etmiş ve gitmiş. Önünü kesebilecek bir düşmanda yok. King, Queen vb. İstikameti belli gibi.

Fandas yonkou'dan asagisi sarmaz bizi. King queen artik ne bileyim sanji yamato bunlarin isi hem marco da var. Big mom da olur. Gerçi big mom aslinda daha iyi olur muhtemelen kaido'dan biraz daha güçlü gibi.

Ama asil problem big mom korsanlari. Onlar ne olacak kestiremiyorum.

Fandas yonkou'dan asagisi sarmaz bizi. King queen artik ne bileyim sanji yamato bunlarin isi hem marco da var. Big mom da olur. Gerçi big mom aslinda daha iyi olur muhtemelen kaido'dan biraz daha güçlü gibi.

Ama asil problem big mom korsanlari. Onlar ne olacak kestiremiyorum.
Kaos olacak o kesin. Acaba Marco bu tehlikeyi sezip, savaş alanını Sanji ve Drake'e mi devreder ? Bir de Yamato var. Yani ortalıkta kesinlikle Big Mom korsanları dahil olacak; ama nasıl ve daha kimler katılacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık