Luffy - KidKiller ne abi ya ? :/
Böyle dediğimi hatırlamıyorum. Law'ın manga panellerine baksan görürsün verdiği hasarı.
Toplamda kaç tane harbi Law fanı oldu ki forumda?Başka fanlarla karıştırmayın bizi. Ayrıca Law hasarda verdi. Bakarsan görürsün. Kaido'dan övgüsünü bile aldı.
Edit: Ayrıca Kid'i düşündüğünden aşağı indi, Mom faslı var diye. Yoksa yukarıda kalırdı.
Keskin olarak kendini gösteren bir ben varım birde Trafalgar d. olan.Toplamda kaç tane harbi Law fanı oldu ki forumda?
@William cutting Öncesinde de şey vardı: Law ve Luffy denk. Ortaklar ya hani. O yüzden Law Zoro'ya emir verebilir. Zoro da paşa paşa yapar![]()
Ben de onu diyorumKeskin olarak kendini gösteren bir ben varım birde Trafalgar d. olan.![]()
Kendi konusuna bakmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 193 seveni var sitede. Hadi 120si objektif seven olsun. 73 fan desek bir ikimiz keskin konuşuyoruz onunla. Anlamadım gitti kaçırttınız mı Law fanlarını ne yaptınız.Ben de onu diyorumİkinizden biri diye düşünüyorum o sebeple.
Fandas yonkou'dan asagisi sarmaz bizi. King queen artik ne bileyim sanji yamato bunlarin isi hem marco da var. Big mom da olur. Gerçi big mom aslinda daha iyi olur muhtemelen kaido'dan biraz daha güçlü gibi.Şu sözlerinden sonra muhakkak zeusun peşine düşer diye bekliyorum. Sahnede Zoro'yu tedaviyi düşünmemiş bile. Teslim etmiş ve gitmiş. Önünü kesebilecek bir düşmanda yok. King, Queen vb. İstikameti belli gibi.
![]()
Kaos olacak o kesin. Acaba Marco bu tehlikeyi sezip, savaş alanını Sanji ve Drake'e mi devreder ? Bir de Yamato var. Yani ortalıkta kesinlikle Big Mom korsanları dahil olacak; ama nasıl ve daha kimler katılacak ?Fandas yonkou'dan asagisi sarmaz bizi. King queen artik ne bileyim sanji yamato bunlarin isi hem marco da var. Big mom da olur. Gerçi big mom aslinda daha iyi olur muhtemelen kaido'dan biraz daha güçlü gibi.
Ama asil problem big mom korsanlari. Onlar ne olacak kestiremiyorum.