Böyle bir şey atarsam ban sebebi kısmına ne yazılır?
Paylaşımına bağlı. :/
Böyle bir şey atarsam ban sebebi kısmına ne yazılır?
Daha iyisi 2 vs 2 olur asil. Korkunc bir solene donusur kafayi yerim.Üstad hayret nifak tohumları ekmedin , sen de bi yükseldin dimi şlfkaşsdlfaksşldf
Yakındır Sanji'nin şovu.
O Zoro ile gittikleri yolun sonu bir komutana çıkacak ve Sanji de karizmatik bir şekilde eşleştirilecek...
Bir de Law'a laf ediyorlardı Zoro'nun sözünü dinliyor, iyice ''yancı'' oldu falan diye. Adam çöp atar gibi atıp gitmiş Zoro'yu.Bunu açıkladım. Savaş içinde uzun tedavi yapılabilecek vakit yok. Zoro basit yaralı değil. Ciddi hasar aldı. Muhtemelen ameliyat etmesi lazım ama ona da vakit yok. Savaşın her saniyesi önemli. Kimse kusura bakmasın. Size Zoro'nun hoppadanak ayağa kalkması için Mansherry lazım o da yok.
Savaş sırasında ortağın vuruldu diye dönüp onunla özel olarak ilgilenmezsin. Savaşmaya devam edersin. Bu böyledir.
10 dakika paylaşımı silmeme ve 2 hafta ban da anlaşabilirsek atarım.Paylaşımına bağlı. :/
Aklına bir tane kurt düşürürdüm de seni sevdiğim için susacağım. heheheÜstad hayret nifak tohumları ekmedin , sen de bi yükseldin dimi şlfkaşsdlfaksşldf
Yakındır Sanji'nin şovu.
O Zoro ile gittikleri yolun sonu bir komutana çıkacak ve Sanji de karizmatik bir şekilde eşleştirilecek...
Kurtaramaz kendi de bayılır ve yanarBen niye yiyorum? Adam genelevde kadın görse ne yapacağını şaşırır. Anca onları kurtarır.