Dresrosa diyorsun, Zoro'nun yapacağı her şeyi Luffy önceden yapmış hahahahahaWano halkı senin hakkını ödeyemez Zoro reis. Tüm Wano tek yürek olmalı. Elini taşın altına koymalı!
Herkes Zoro'yu taşımalı!
Law ve Sanji'den sonra Wano halkı göreve!!!!

Dresrosa diyorsun, Zoro'nun yapacağı her şeyi Luffy önceden yapmış hahahahahaWano halkı senin hakkını ödeyemez Zoro reis. Tüm Wano tek yürek olmalı. Elini taşın altına koymalı!
Herkes Zoro'yu taşımalı!
Law ve Sanji'den sonra Wano halkı göreve!!!!

Keşke biraz karakter gelişimi yaşasa ya. Birden oldu bittiye getirilecek cidden bomboş karakter.Yok üstad youtuber olduk tüm topluluğa yaranmaya çalışıyorum yoksa kimse tutamazdı beni şu zoro-sanji olayından sonraForumda Zoro fanları bi daha Sanjiye sallamasın diye, Zoro fanlarına yaranıyorsun.
Zori figürlerinin satışı tavan yapacak şimdi..Yok üstad youtuber olduk tüm topluluğa yaranmaya çalışıyorum yoksa kimse tutamazdı beni şu zoro-sanji olayından sonra
Bilim adamları bana ilk ağızdan açıklama yaptı durumla ilgili.Kucak, kucak dedik Sanji gelip Zoro'yu kucakladı iyi mi![]()
Gülme başkasına, gelir Zoro'na.Kucak, kucak dedik Sanji gelip Zoro'yu kucakladı iyi mi![]()
Utansın Zoro fanları bakın Sanji abiniz geldi, şimdi sormazmı Sanji Zoroya seni kim dövdü diye göster onu bana bi bakam demezmi. Zoroda abiiiiimSanji ve Zoro ikilisine bayılıyorum.
Zor anlarında birbirlerine yardımcı oluyorlar aslanlarım benim <3
demezse yazıklar olsun ona.
O kucağa kim geldiyse kurtuldu. Namiyi, Luffy'yi şimdi de Zoro'yu kurtaracak bu hayattan. Sanki genelevden kız kurtarıyor gibi oldu ama olsun. Anladınız siz.Sanji nin kucağında Zoro güvende olacaktır.