Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro fanları için Wano bitmedi daha. Heyecanlı bekleyişleri sürüyor. :D

Sanji çatıya çıkacak ve Zoro'yu başka kucaklara emanet edecek.

Herkes sırayla Zoro'yu güvenli bir yerlere getirene kadar kucaktan kucağa gezdirecek. Tüm Wano halkı bile bu yolda görev alabilir. Sonuçta onlar için bu hale düştü.
Reis demek Zoro daha iş yapacak. Malum pek dediklerin çıkmıyor Zoro konusunda. hehehe

Üye silindi 5781

Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama
Punk Hazard'ta Nami çocuklara çok ilgiliydi.
Aynı şekilde şimdi de Tama darbe alınca çıldırdı adeta.
Bildiğimiz gibi Nami de bir savaş alanında bebekken bulunmuştu Bellemere tarafından.
Acaba Eiichiro Oda ileride Nami için çocukların ve bebeklerin savaşlardan ayrı veyahut bu dünyanın düzeninin acımasızlığından etkilenmemeleri hakkında bir mesaj vermeye mi hazırlanıyor.
Çünkü Nami'nin ailesi hakkında pek bir şey bilmiyoruz ve daima kendisi için bir prenses iması veriliyor.
İleride Oda değinecek gibi ama bakalım. Bana işlenilen bebek ve çocuk teması çok garip geldi. 2 yıl önce bu kadar bariz gösterilmiyordu bu.

Zoro fanları için Wano bitmedi daha. Heyecanlı bekleyişleri sürüyor. :D

Sanji çatıya çıkacak ve Zoro'yu başka kucaklara emanet edecek.

Herkes sırayla Zoro'yu güvenli bir yerlere getirene kadar kucaktan kucağa gezdirecek. Tüm Wano halkı bile bu yolda görev alabilir. Sonuçta onlar için bu hale düştü.
Öyle deme şimdi ben bu olaydan Zoro Luffynin seviyesine ulaştı sonucunu çıkarırım mesele kucakta taşınmaksa Zoro da eksik kalmadı ama Luffy sadece Zoronun kucağında durdu Zoronun ise etrafında böyle sağlam adam yok bari Sanji onu taşısında Zoronun Luffy ye olan yakınlığı gibi Zoronun eski haline yakın olur

Wano halkı senin hakkını ödeyemez Zoro reis. Tüm Wano tek yürek olmalı. Elini taşın altına koymalı!

Herkes Zoro'yu taşımalı!

Law ve Sanji'den sonra Wano halkı göreve!!!!

Üye silindi 5781

Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama
Punk Hazard'ta Nami çocuklara çok ilgiliydi.
Aynı şekilde şimdi de Tama darbe alınca çıldırdı adeta.
Bildiğimiz gibi Nami de bir savaş alanında bebekken bulunmuştu Bellemere tarafından.
Acaba Eiichiro Oda ileride Nami için çocukların ve bebeklerin savaşlardan ayrı veyahut bu dünyanın düzeninin acımasızlığından etkilenmemeleri hakkında bir mesaj vermeye mi hazırlanıyor.
Çünkü Nami'nin ailesi hakkında pek bir şey bilmiyoruz ve daima kendisi için bir prenses iması veriliyor.
İleride Oda değinecek gibi ama bakalım. Bana işlenilen bebek ve çocuk teması çok garip geldi. 2 yıl önce bu kadar bariz gösterilmiyordu bu.
Cevabını şimdi kendim buldum.
Kan bağı olmamasına rağmen Bellemere'nin yapısına çok benziyor bu davranışlar.
Nami yavaş yavaş Bellemere'ye benziyor cidden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık