Aman reis bu hızla Enelin yanına varmasın eski haline biraz yavaş dönsün neme lazımSanji eskiye biz deliye dönelim..
Hadi koçum yavaştan belirti veriyorsun , dön ulan şu Mr Prince moduna avcı moduna. Hadi koçum
Aman reis bu hızla Enelin yanına varmasın eski haline biraz yavaş dönsün neme lazımSanji eskiye biz deliye dönelim..
Hadi koçum yavaştan belirti veriyorsun , dön ulan şu Mr Prince moduna avcı moduna. Hadi koçum
yazık yazık adam o dinonun tek kuryuk darbesiyle 3 yıl komada kalacak. Demeyelim bence öyle şeyler .dÖnünde bir Yonkounun adamından güçlü saldırı yiyen 8 yaşında bir kız varken kaçmayı teklif edicek ve üstüne gitmicez öyle mi? Tayfada bu sahneyi görüp kaçmayı teklif edicek tek kişi Usopptur .
Birde Enel dönerse daha seni tutamayız. : )Çok kısa ve öz bir yorum yapıp çekildim kırmızımNami... CLIMA TACT SUYU SAT İÇELİM.
Onu olduğu gibi algılamıştım ama bu spoiler 1 hafta konuşulmaz ki. Sağlamlığı yok. :s Biraz daha bir şeyler versinler elimize.Ben onu spoiler çok sağlam diye algılamıştım
Büyük ihtimalle hayır.@prokiritya
Tüm bölüm spoileri mı bu
Spoiler önceki yıldaki gibi geldi. Önceki yılda altın hafta arasında koreli yine spoiler vermişti.Bölüm bu hafta yoksa spoiler erken gelmemiş mi
Evet, ben söyledim :SSpoiler gelecek 1 hafta onu konuşacaksınız diye bir söylem vardı galiba.
Reis demek Zoro daha iş yapacak. Malum pek dediklerin çıkmıyor Zoro konusunda. heheheZoro fanları için Wano bitmedi daha. Heyecanlı bekleyişleri sürüyor.
Sanji çatıya çıkacak ve Zoro'yu başka kucaklara emanet edecek.
Herkes sırayla Zoro'yu güvenli bir yerlere getirene kadar kucaktan kucağa gezdirecek. Tüm Wano halkı bile bu yolda görev alabilir. Sonuçta onlar için bu hale düştü.
Öyle deme şimdi ben bu olaydan Zoro Luffynin seviyesine ulaştı sonucunu çıkarırım mesele kucakta taşınmaksa Zoro da eksik kalmadı ama Luffy sadece Zoronun kucağında durdu Zoronun ise etrafında böyle sağlam adam yok bari Sanji onu taşısında Zoronun Luffy ye olan yakınlığı gibi Zoronun eski haline yakın olurZoro fanları için Wano bitmedi daha. Heyecanlı bekleyişleri sürüyor.
Sanji çatıya çıkacak ve Zoro'yu başka kucaklara emanet edecek.
Herkes sırayla Zoro'yu güvenli bir yerlere getirene kadar kucaktan kucağa gezdirecek. Tüm Wano halkı bile bu yolda görev alabilir. Sonuçta onlar için bu hale düştü.
Cevabını şimdi kendim buldum.Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama
Punk Hazard'ta Nami çocuklara çok ilgiliydi.
Aynı şekilde şimdi de Tama darbe alınca çıldırdı adeta.
Bildiğimiz gibi Nami de bir savaş alanında bebekken bulunmuştu Bellemere tarafından.
Acaba Eiichiro Oda ileride Nami için çocukların ve bebeklerin savaşlardan ayrı veyahut bu dünyanın düzeninin acımasızlığından etkilenmemeleri hakkında bir mesaj vermeye mi hazırlanıyor.
Çünkü Nami'nin ailesi hakkında pek bir şey bilmiyoruz ve daima kendisi için bir prenses iması veriliyor.
İleride Oda değinecek gibi ama bakalım. Bana işlenilen bebek ve çocuk teması çok garip geldi. 2 yıl önce bu kadar bariz gösterilmiyordu bu.