Usopp'a üç amiral ve dört imparator birden saldırsa yine de macera bitmeden ölmez. Belki sonra da ölmez. Kaya ile doktorculuk oynar.Usopp Elbaf'ta vizyonunu tamamlayıp ölecek zaten.
Usopp'a üç amiral ve dört imparator birden saldırsa yine de macera bitmeden ölmez. Belki sonra da ölmez. Kaya ile doktorculuk oynar.Usopp Elbaf'ta vizyonunu tamamlayıp ölecek zaten.
Keşke Bigmom bir tanede Usoppa çaksa ,şu uzun burnu Don Chinjao gibi içine çökseUsopp Raftel'de ölecek.
Direkt bu olay yaşanacak ikisi arasında.- Sanji takes injured Zoro with him.
Bigmom, nami küçük kızı korudu diye zeusu kendi isteğiyle namiye verebilir belki de. Keşke bigmom ölse de nami onun meyvesini yese.
Ben de böyle düşünüyorum. Hatta bence %100 böyle olacak, Nami'nin en güçlü power up'ı olacaktır bu.Bence BM Nami'den etkilenip kendi isteğiyle Zeus'u verecek Nami'ye.
evetYalnız bölümün çıkmasına daha 10 gün var değil mi?
Ray bozmuş olabilir aslanı, Hancock evlilik cüzdanını yanı başına koyup birkaç aya sonraki neslin liderini doğurursa şaşırmayın. :SLuffy'e biraz libido kasar mı dersin. Luffy ve libido uyumsuzluğun uyumu![]()
Aman daha kötüsü olmasın da buna da şükürSanji'nin Zoro'ya yardım etmesi için şuna benzer bir ortam yaratsaydı keşke
![]()
Yazık yazık gitmeyin şu çocuğun üstüne bu kadarKeşke Bigmom bir tanede Usoppa çaksa ,şu uzun burnu Don Chinjao gibi içine çökse