Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düştü düşecek iken anca o kadar kullanabilmiştir belki. Oda saçmalarsa şaşırmam. Luffy de G4 saklamıştı kaç arc.
En güçlü atağı derken sonuç olarak kastetmiyorum. Teknik anlamında en güçlü tekniğini yapmış olması lazım. Çünkü bildiğin indirmek için saldırmış. Olursa olur olmazsa ölmeyi planlıyordu çünkü. O yüzden elindeki en güçlü teknikle, her şeyini koyarak saldırdı. Bunun sonucunda da kral hakisini tetikledi. Zoro için güzel bir gelişim oldu.

Yahu bu ceaser'ı birden bire neden yoketti Oda? Bu denli güçlü bir rehineyi neden yoketti. Bir gastille saldırısı bile binlerce adamı yoketmeye yetecek kadar güçlüydü. Tam can sıkıcı bir muamma

Wano arcının son düşmanı kaido değil haberi doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa ve karasakalı da bize önceden gösterip savaş çıkacak gidip almam lazım karşılıktan faydalanıp dediğini göz önüne alırsak kesin wano'ya gelecek. MF'de, wb'den gelip en güçlü paramecia mevyesini almıştı şimdi burada da gelir kaido'dan en güçlü zoan meyvesini alır. Oldu mu sana en güçlü 3 meyvenin üçü de adam da o zaman işte luffy'nin seri sonu çıkacağı seviyeyi de anlayabiliriz. Bence kaido ile 1v1 alıp yenmesi şuan biraz zorlama ama seriyi bitirme gayreti var ve böyle bir rakip varken şuan kaido'yu alması gerekecek kurgu açısından.
Blackbeard gelse bile savaş görmeyiz.Mf gibi çalar kaçar.Bb final boss

G4 için de luffynin en güçlü formu diyorduk sonra snake man çıktı. Zoroda illa ki bişeyler daha çıkar. O göz boşa değil. Ashuradan hatta g4 ten bile kat ve kat daha güçlü birşey bekliyorum o gözden. O göz yok mu o göz

Eyyy sanji fanları eyyy zoro fanlarından dolayı zoro sevmelerine rağmen sevmiyormuş gibi davrananlar gün bugündür nerede kaldı Sanji başlı mihawk ve sırtında taşıdığı hac şeklinde sargılanmış Zoro-yoru kılıcı? Bunu yapmayı bilenler var aranızda biliyorum.Patlatın capslerinizi artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık