Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012: Kaşıntı

Sizce bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro sanji'ye yön mü tarif etmis :hhh:

Sanji rakibine mi gidiyor?

Oda sanji gömmeden sanji mi gösteriyor?

Seri bitmeye basladiiiiii....

Oda kafa güzel heralde :)
 
Ya bu Naminin sondaki celallenmesi bir tek beni mi sinir etti.? Oda her arc aynı şeyi yapıyor kendi gölgesinden korkan çarları belli bir sebepten Polat alemdara bağlıyor. E o kadar adamdın o kadar dövüşmeyi göze alabiliyorsun şu ana kadar neden hiç bir şey yapmadın? Umarım Usoppta da aynı şeyide görmeyiz de gözlerimi kaşıkla çıkarmak zorunda kalmam.
 
İnsanlar fan çatışmasına girmiyor ama bazı Zoro fanları yıllarca her sayıda birilerine sallayacak birşeyler buldu.Rüzgar eken fırtına biçer diye boşa dememişler.Ama ne hikmetse bu sayıda fan çatışmasına çevirmeyin bölümü deniyor garip bir şekilde.Sanki bundan önceki yorumlarda aynıları yapılmadı.Neden Zoroyla dalga geçmelik bölüm gelince bu söyleniyor şimdi?
 
Ya bu Naminin sondaki celallenmesi bir tek beni mi sinir etti.? Oda her arc aynı şeyi yapıyor kendi gölgesinden korkan çarları belli bir sebepten Polat alemdera bağlıyor. E o kadar adamdın o kadar dövüşmeyi göze alabiliyorsun şu ana kadar neden hiç bir şey yapmadın? Umarım Usoppta da aynı şeyide görmeyiz de gözlerimi kaşıkla çıkarmak zorunda kalmam.

Arlong Park'tan beri oluyor bu. Alıştık artık. Nami kızı sahiplenmiş gibi görünüyor. Tayfa ile beraber gidebilir adadan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık