Üye silindi 1554
O kadar kötü değildi ama devamı önemli, Big Mom'un bir kerelik Tama'yı korumak için böyle bir şey yapması kabul edilebilir ancak tamamen taraf değiştirirse gerçekten seriden soğurum.
şu son haki olayını hiç sevmedimwireless haki çıktığından beri hiçbi şeye şaşırmıyorum. teşekkürler oda senseee... neysem herhalde başka türlü bu canavarlar gibi güçlü rakiplere karşı, özel meyve güçlerine karşı bi savunma mümkün olmuyor op evreninde. olay yine ve yeniden aura olayına bağlandığı için mutsuz değilim ama op bu, et ete değecek aga asdşklhafsd
Redi böyle konuştuğuna göre Luffynin kaç tur bindirdiğini siz hesap edinZerre umurumda olmayan bir seviyede, sen bu soruyu @Raiden ve @carpe d. em ikilisine, pardon teklisine sor güzel cevap alırsın![]()
Luffy bindirdi mi bilmiyorum ama Zoro kucağından indirmiyorRedi böyle konuştuğuna göre Luffynin kaç tur bindirdiğini siz hesap edin![]()
En son ne yapıyordu seninki?Luffy bindirdi mi bilmiyorum ama Zoro kucağından indirmiyor![]()
Kucaklaya kucaklaya yoruldu biraz dinleniyor şuanEn son ne yapıyordu seninki?![]()