Zoro ikinci karakter olarak ölmeyeceği için ölmezdi tabi ki. Luffy ile aynı şey. Bunu bir kenara bırakırsak bu işin devamı Kaido'nun keyfine kalmış. Öldürmek isterse öldürür.Yerde saldırı yedi öldü mü Zoro? Yoksa Luffy araya girmese ölür müydüler?
Zoro ikinci karakter olarak ölmeyeceği için ölmezdi tabi ki. Luffy ile aynı şey. Bunu bir kenara bırakırsak bu işin devamı Kaido'nun keyfine kalmış. Öldürmek isterse öldürür.Yerde saldırı yedi öldü mü Zoro? Yoksa Luffy araya girmese ölür müydüler?
Aynı şey zaten Zoro içinde geçerli Law mesela Zoro'yu kurtarmasa Zoro ölecek miydi? böyle böyle gider işte liste.Ana karakterin ölümüsüz olduğunu ve bir şekilde devam edeceğini bilerek yorumlayacaksak işimiz var. Keşke Zoro da bunu bilseydi, garibim boşu boşuna yaralandı.
Ben karşılıksız demedim ki. Luffy bir kaç kez tabutluk oldu. Bu gerçeği belirtmek istedim.
Böyle düşünürsek bu seride kimse kimsenin hayatını kurtarmamış olur çünkü Oda kimseyi öldürmüyorAynı şey zaten Zoro içinde geçerli Law mesela Zoro'yu kurtarmasa Zoro ölecek miydi? böyle böyle gider işte liste.
Yani ben sadece varsayım olarak dedim biri de çıkıp şunu diyebilir mesela Law Zoro'yu kurtarmasa Zoro gidiciydi diyebilirBöyle düşünürsek bu seride kimse kimsenin hayatını kurtarmamış olur çünkü Oda kimseyi öldürmüyor![]()

Diyebilir. Zaten muhabbet böyle başladı kiYani ben sadece varsayım olarak dedim biri de çıkıp şunu diyebilir mesela Law Zoro'yu kurtarmasa Zoro gidiciydi diyebilir![]()

Yani o zaman başka biri de hayır gidici değildi de diyebilirDiyebilir. Zaten muhabbet böyle başladı ki![]()

Adam ölmüş bitmiş yatsın dinlensiz biraz yazıktır.Yani o zaman başka biri de hayır gidici değildi de diyebilir![]()
Marco var daha ohoo ne yatması o heal basılacak net. Bu kadar kısa bir senaryo vermez Zoro'ya s0da.Adam ölmüş bitmiş yatsın dinlensiz biraz yazıktır.