Aklıma twitterdaki swinger hesaplar geldi axxBir espri yapacaktım tuttum kendimi.
Aklıma twitterdaki swinger hesaplar geldi axxBir espri yapacaktım tuttum kendimi.
Eğer amiral adaya gelirse,zamanında sızan spoiler doğru demektir. Ve spoiler doğruysa Sanjiden öyle birşey bekleme wanoda.Sanji bu bölümde yine yok sanırım. Gel gör ki bu seriyi iyi bilen birileri Oda'nın sanjiyi büyük bir olaya sakladığını bilir. Benim fikrime göre yeni amiral savaş sonu adaya gelecek. E haliyle onu tutacak birisinin olması gerekiyor.
Zoro da yeni görüyor gibi.Aslında Zoro'da kralın hakisi olduğu sürpriz değil.Balikadam adasında luffye dediği laf +moneti kitlemesi.sadece biz yeni goruyoruz
Aynen. Zoro reis basmış krallarin hakisini.Ben anlamadım ? Ashura ne ? Zoro ashura açıyor diyor ? Ayrıca kral haki mi varmış zoro’da
İnan seride beklediğimiz ve gerçekleşmeyen, beklemediğimiz ama gerçekleşen çok şey oldu. Kalkıp monster triodan 2 sine yonkou indirteceksin. Sanjiye çöp tokatlatacaksın. Buna anca gülerim. Oda bile sanjiyi karıştırmıyor büyük bir iş yaptıracağı için.Eğer amiral adaya gelirse,zamanında sızan spoiler doğru demektir. Ve spoiler doğruysa Sanjiden öyle birşey bekleme wanoda.
HAHAHAHAHA mükemmel yorum yaLiderlik vasfı olmamasına rağmen kralın hakisi sahibi olması ve kılıçlarla olan münasebeti dolayısıyla Zoro'ya bundan sonra Kılıçdaroğlu diyeceğim
Zoro'nun ifadelerinden Kaido ile işi bitmiş gibi duruyor o yüzden dediğin gibi altta onlardan biri ile kapanışı yapar belki. Ya da öyle dese de yine bir şekilde Kaido karşısına çıkabilir.zoro aşgaya inerse umarım jack'le queen'le filan vs atar böyle benim icime sinmedi marco zaten yıprattı queen ve kingi, jack zaten beter bi halde.