Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyizin hakisi taşmış buraya kadar forum çöktü mü noldu öyle?

Bölümle ilgili olarak Kaido'nun Oden'den sonra 2. travması olmuş Zoro. Bu beni kesecek diye tutuşmuş.

Montana

O tarafta da killer bi hayvanlık yapıp big mom’a iyi hasar verebilir zoro kadar olmasa da.

Kidd’in de kral hakisi var. Saldırılara koymayı öğrense belki güreş hareketlerini bırakır normal vuruşlarıyla hasar vermeye başlar. Fiziksel gücü luffy’den kötü değildi taş taşırken gördük. Hakisi defans aşabilse iyi performans gösterir.
Adam iki yıl takılmış yeni dünyada daha Luffy'nin hapishanede öğrendiği hakiyi bilmiyor bu sığır kral hakiyi de kullanamaz. Bitirdi bizi be.

Karolla'nın tek bir yanlış cümlesi bile yoktu. Fakat yanlı yorumlar yüzünden olan oldu. Zoro'nun seviyesini ve potansiyelini en doğru değerlendiren üyelerin başında geliyordu. Büyük adamdı.
Karolla ile çok konuştum, aşırı küfür ediyordu bir yerden sonra saldım, zaten daha sonra saplantı yaptı. Karolla, Zoro hakkında söylediklerinde haklı çıksa da üslup olarak tutulacak gibi değildi.

hanedan olayı ispanyolca dan cevrildiği icin öyle yani google cevirisi ispanyolcadan ingilizce ye.

direkt ingilizce cevirisi bu.
- Chapter 1,010: "Haoshoku".
- The chapter begins with the fall of Big Mom.
- Luffy looks like he's defeated.
- Kaidou attacks Zoro to free Prometheus.
- Law changes with Zoro and attacks Kaidou.
- Prometheus is going to help Big Mom.
- Kid: "Our goal is to separate them!! Leave her to us!!"
- Zoro: "Kid, Killer ... !!"
- Prometheus saves Big Mom and asks her for something (we don't know what).
- Zoro tells Law that the attack he is going to launch on Kaidou is the best he can do, and that if it doesn't work, he leaves the rest to him.
- Zoro has some dialogues with Kaidou while he uses the Asura attack and then attacks him.
- Kaidou: "It can't be ... Do you also have 'Haoshoku'? This is going to leave a scar on me."
- Kaidou attacks zoro and Law: "Enough is enough. Raimei Hakke!!"
- Luffy recovers and talks to Kaidou.
- Luffy: "When you hit me with your bat, I understood everything...!! Did you use the Haoshoku?"
- Kaidou: "Only the powerful can do it!!"
- After this, Kaidou falls to Luffy's attacks (one is the one in the image).
- Luffy: "At some point and in some way, you will fall".
- Break next week.

Montana

Ryuo hakiyi bence kaidoda bilmiyor
Onun bilmesine gerek yok ki, zaten taşırmalı haki kullanıyor. O ondan daha etkilidir, Big Mom ile kapışsalar ne olacak yoksa sonsuza kadar birbirlerine boş boş vuracaklar mı? İkisinin birbirine zarar verebilecek şekilde haki kullanmayı biliyor olması lazım. Kid de iki sene Yonko adamlarıyla dövüşmüş Kaido ile falan dövüşmüş ama cahil cahil dolanıyor. İyi ki tek kol kaybetmekle yetinmiş. Bu adam birinin himayesine girmeden o kadar yaşadıysa bile mucize. :hhh:

Karolla Luffy'nin amacı Zoro'yu raftele götürmek esas ana karakter Zoro gibi şeyler demiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum? Japonca dersleri veren forum sitesi vardı sanırım orada bu tür teorileri vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık