Üye silindi 1004
Efsaneler efsanesi erkeklerin en güzeli Roronoa Zoro döndü daha ne olsun? 10 yıldır bunu bekliyorum 10.Yubashiri efsanesi geri döndü.!!
Efsaneler efsanesi erkeklerin en güzeli Roronoa Zoro döndü daha ne olsun? 10 yıldır bunu bekliyorum 10.Yubashiri efsanesi geri döndü.!!
Kral hakisi varsa doğuştan gelmiştir. Anca kontrol etmeyi yeni öğrenmiş olabilir.Yeni uyandırmış olma ihtimali var heyecan yapmadan bölümü bekleyin.![]()
Öyle bir ihtimal pek yok her hareketi kral olan birisi içinde bugüne kadar tutamaz o güçü.Yeni uyandırmış olma ihtimali var heyecan yapmadan bölümü bekleyin.![]()
Yamato, Zoro'yu alır diyordun... Unutmadım onu.Kral hakisi varsa doğuştan gelmiştir. Anca kontrol etmeyi yeni öğrenmiş olabilir.
Ne kadar sevinçli de olsan bir yandan da üzgünsündür. Çünkü Sarı Prens hala bir şey yapmıyorEfsaneler efsanesi erkeklerin en güzeli Roronoa Zoro döndü daha ne olsun? 10 yıldır bunu bekliyorum 10.
Luffy,zirve bir saldırı yedi(kral hakili)sonra onun nasıl yapılacağını anlayıp Kaido'ya aynısını geri mi verdi ?Yeni uyandırmış olma ihtimali var heyecan yapmadan bölümü bekleyin.![]()
Alır, ama nasıl alacağını hiç sordun mu?Yamato, Zoro'yu alır diyordun... Unutmadım onu.
Tamam doğuştan zaten de uyandırdı anlamında diyoruz.Kral hakisi varsa doğuştan gelmiştir. Anca kontrol etmeyi yeni öğrenmiş olabilir.
Sorsam ve cevap verse hoş olmaz o yüzden sormuyorum. Zoro'nun o adadaki en güçlü beş isimden biri olduğunu biliyor sonuçta. ?Alır, ama nasıl alacağını hiç sordun mu?![]()