Hep teneke kesiyordu o yüzdenZoro, Kid seviyesine gelmiş niye bu kadar abartıdı ki?
Shanks'ın diğer kolunu aldığı zaman Zoro'nun saçları yeşilden turuncuya dönecek. Bu bölüm onun teminatı diyebiliriz. Zaten Kaido, Zoro onu kesince Roger'ın aurasını görüyor.@Yubashiri-sama
Yuba başkan. Artık Turuncu saçlı Zoro'nun feyzini anlatacak mısın cemaat-i korsanfana?
Buradan çok güzel muhabbetler döner.Zoro serinin AKP'sidir...
Bir like aldım allah bereket versinPuhahdhsc herkes ekmeğinin peşinde yoldaş (^_-)
Nami Zoro için değil miydi oShanks'ın diğer kolunu aldığı zaman Zoro'nun saçları yeşilden turuncuya dönecek. Bu bölüm onun teminatı diyebiliriz. Zaten Kaido, Zoro onu kesince Roger'ın aurasını görüyor.
İlk sayfadaki mesajım sayesinde evde zor tuttuğum %50'nin sakinleşmesi sayesinde gerçek cehennem... yani linç nedir görmedin bileBu konunun aslı 2014-2015 sezonunda ilk üyeliğimde açılmıştır. O zaman forum beni linç edecekti hatırlayanlar hatırlar. O tahammülsüz günlerden bugünlere geldik çok şükür.
[Analiz] - Roronoa Zoro - Kral Haki
Bu konuyu 2-3 yıl kadar önce açmıştım. Silinmiş ya da bulamadım. Bulunsun diye tekrar açıyorum. Bu başlık altında, Zoro'nun kral hakisi olduğuna yönelik kuvvetli şüphe duyulan sahnelerini, diğer kral haki kullanıcılarıyla arasındaki benzerliklerini, iradesini ve birtakım özelliklerini ele...www.korsanfan.com
Yubashiri efsanesi geri döndü.!!Shanks'ın diğer kolunu aldığı zaman Zoro'nun saçları yeşilden turuncuya dönecek. Bu bölüm onun teminatı diyebiliriz. Zaten Kaido, Zoro onu kesince Roger'ın aurasını görüyor.