Bana vurmasınlar diye destek atıyor habire.Adam 5 dakikada 2 kere Zoro'yu kurtardı, elemanın hakkını verin hakkını. Law tam bir destek karakteridir.

Bana vurmasınlar diye destek atıyor habire.Adam 5 dakikada 2 kere Zoro'yu kurtardı, elemanın hakkını verin hakkını. Law tam bir destek karakteridir.
Anlaşılan kral hakiden dolayı görememişler yanına yaklaşamadan bayılmışlardır.Zoro komutan görebilirdi de komutanlar Zoro'yu görebilir miydi? o tartışılır.![]()
Gear 4 formunu H. haki ile yaparsa armament yerine çığlık attırmasın reisLuffy önce kral hakiyi nasıl kullanacağını öğrensin. Zoro ile dövüşünde de bunu öğrenir artık Zoro'dan![]()
Gerçekten. Sanji'nin ateşi nerede açıklanmıştı ?Yalnız eğer Ashura Kral Hakiye bağlandıysa çok iyi. Daha geçen buralarda Ashura ne saçmasapan bir şey diye atıp tutuyor hatta Oda'nın Ashura'yı unutabileceğini bile söylemiştim güzelce yanıldım. Kral haki hakkında zaten doğuştan edinildiği, öyle eğitimle gelişmediği ve kişinin kendisine kaldığı söylenmişti. Teach de Luffy ile MF öncesi karşılaştığında hakin gelişmiş demişti. Yani bu çocuklar aslında uzun zamandır fark etmeden azar azar kral haki kullanıyorlardı. Ama görünen o ki Zoro teknik bile çıkarmış.
Ancaaaak, Enies Lobby'de böyle havadan teknik çıkartan sadece Zoro yoktu. Bacağı alevli birisi vardı. Hani kıvırcık kaşlı sarı saçlı mavi gözlü falan. Basitçe Sanji'nin de bu özelliği Kral Hakiye bağlanabilir. Monster trio üyesi ne de olsa.
@kekomancer spoiler konusundan çağırılıyorsunuz xDZoro arc sonunda ancak zorlanarak Who is Who'yu alır diyenleri görebilir miyim?
Zoro komutan bile göremedi.Zoro arc sonunda ancak zorlanarak Who is Who'yu alır diyenleri görebilir miyim?
Kimin nasıl öğrendiği resmedilmiş ama gözünden kaçmış anlaşılanLuffy önce kral hakiyi nasıl kullanacağını öğrensin. Zoro ile dövüşünde de bunu öğrenir artık Zoro'dan![]()
Tam bir denge koklayıcısı oldun MoP. Bi Luffy tarafına bi Zoro tarafına vuruyorsun.Gear 4 formunu H. haki ile yaparsa armament yerine çığlık attırmasın reis
Hani birini mi indirdi zoro:d@kekomancer spoiler konusundan çağırılıyorsunuz xD