Yalnız luffy de wb ve roger’ın yaptığı şeyi öğrendiyse bişey değişmiyor

Artık kimseye yakın değil ortada kendi çapında takılsın. Üçü arasında uçurum var eğer luffy gear 2’yle bile öyle bi hayvanlık yapmışsa.
Yalnız luffy de wb ve roger’ın yaptığı şeyi öğrendiyse bişey değişmiyor
Zoro komutan alamaz dediğimiz için ödeşmiş sayıyorum ben bunuLuffy, Gear 4'süz komutan alamaz.![]()
Kral haki olayı kesin değilmiş ama Zoro dövüşten düşmedi sakin olun kısa sürede toparlanır gelirOda Zoro'yu dövüşten düşürmüş. Teselli olarak da fanlar üzülmesin diye Kral haki ve Ashura hediye etmiş.
Zoro Ashura ile Kaido'yu öldürecek, yenecek hayalleri de suya düştü.
Zoro fanları şuan üzülsün mü sevinsin mi bilemiyor.![]()
Biz onlara çok yüklendik zamanında o yüzden fırsat yakaladıklarını düşündüklerinde saldırıya geçiyorlar ne yapsınlar adamlar hep mi defansAbi zoruma giden Luffy her g4 kullandığında 10 dakika ara veriyor bu normal ama Zoro bu kadar saldırıdan sonra biraz dinlenip gelse maskara olacak
Katılıyorum, mantıklı bir durum yok, belki 5v1 olsaydı ve sadece hepsi Kaido'ya dalsalardı plotla beraber olabilirdi ama 2 kişiye bir yonkou çok uçuk.hala bu dövüşün mantıklı bir tarafı yok bu arada, fanlığı bırakıp mantığımızla düşününce elimizde kalıyo her şey :/
Zoro ne yapamaz dediysen yaptı yaw bu arc. :/Oda Zoro'yu dövüşten düşürmüş. Teselli olarak da fanlar üzülmesin diye Kral haki ve Ashura hediye etmiş.
Zoro Ashura ile Kaido'yu öldürecek, yenecek hayalleri de suya düştü.
Zoro fanları şuan üzülsün mü sevinsin mi bilemiyor.![]()
Düşüş sayaçları.Kral haki olayı kesin değilmiş ama Zoro dövüşten düşmedi sakin olun kısa sürede toparlanır gelir
Yüklenme sırası hala biz de defansa altyapıdan ikinci bir Alpamis şart onlar içinBiz onlara çok yüklendik zamanında o yüzden fırsat yakaladıklarını düşündüklerinde saldırıya geçiyorlar ne yapsınlar adamlar hep mi defans![]()