Buradan amiral gömmene gerek yok o yüzden diyorum :d Kaidoyu da tokatlıyor yani şu an. Onu da alacak. Hikayenin sonunu biliyoruz :sP.up gelicek Sahidencim.Pay biçme hemen.
Buradan amiral gömmene gerek yok o yüzden diyorum :d Kaidoyu da tokatlıyor yani şu an. Onu da alacak. Hikayenin sonunu biliyoruz :sP.up gelicek Sahidencim.Pay biçme hemen.
O kadar tınlamamış ki yara bırakacak diyorKaido Ashura'dan sonra kalkıp Law'a vuruyor o kadar tınlamamış :d
Zoroya o kadar abanmaz ya yarımla hallederSen de haklısın g4'e geçemez tek yiyeceği için ?
Henüz konuşmak için fazla erken, manga çıksın hele bir.O kadar tınlamamış ki yara bırakacak diyor
Evet hali hazırda amiral yenebilecek adam üzerine p.up alıp %100 olmayan Kaido'yu indirecek xd.Şu anki Luffy amiral yener demek gömmek değil bir anlasan keşke.Buradan amiral gömmene gerek yok o yüzden diyorum :d Kaidoyu da tokatlıyor yani şu an. Onu da alacak
Apo kadar vurmasın daZoroya o kadar abanmaz ya yarımla hallederKiller kadar vurunca bayılıyor zaten
![]()
O mutlak da, bana saçma gelen durumu dile getirdim ben. İlla kılıç gerekmesin kalıcı yara için. Bu kral haki destekli saldırılar da deride yanık gibi iz bırakabilse o mantıksızlığın önüne geçer.Luffy'nin bırakacağı yara öyle bedende değil ruhunda kalacak.![]()
zoro da d. çıkar yakında sıkıntı yok.D. ler hariç O yazdıklarının hiçbirinden potansiyel olarak daha geride bir karakter değil zoro.
Zoroyu niye öldürsün?Apo kadar vurmasın da![]()