Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inanmak istemedim ama galiba ciddi ciddi zoroya da kral hakisi vermiş. ace, katakuri ve kidden sonra 4. şok oldu. lawdan da bekler oldum şimdi. bence yonkolar, üst düzey denizciler ve luffy hariç diğerlerinde olmamalıydı. sayı arttıkça sıradanlaşıyor be kardeşim.
haklısın aslında sayı arttıkça sıradanlaşıyor cidden ama bence bir gün dünyanın en iyi kılıç ustası olacak karekterdede olmalı spoilerden anladığımız kral hakiyle saldırı yapılabiliyor eğer en iyi kılıç ustası olacaksa yapması lazım sanki ama sende haklısın baya kişi kullanmaya başladı

Silinmiş Üye

inanmak istemedim ama galiba ciddi ciddi zoroya da kral hakisi vermiş. ace, katakuri ve kidden sonra 4. şok oldu. lawdan da bekler oldum şimdi. bence yonkolar, üst düzey denizciler ve luffy hariç diğerlerinde olmamalıydı. sayı arttıkça sıradanlaşıyor be kardeşim.
WB'nin kendisi demiyor muydu bu haki yeni dünyada bol bol var diye.

Kral Hakiyi saldırılara ekleyebiliyorsun. Ashura açınca Kral Haki açmış olmuyorsun burasını yanlış yorumladın bence.

Kaido karşısına çıkacak muhabbetini her Zoro fanı yapıyordu zaten. Şov yapması da gayet doğal kendi Arc'ı. :D

Diğer konularla da Zoro'nun K. Haki açmasını ekleyerek tartışmanızı yapabilirsiniz öyle bir argüman sunulduysa sizlere.
Sanji de kendi arcında en güçlü tekmesini kaptanına attı. Ağlak prenses rolünü üstlendi. 2 karaktere mangakanın son 2 arcta yaklaşımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık