Senin teoriler tutuyor reisVad dı fakkkk noluyor ?
Öyle olur zaten ilk üst düzey k haki,sonra b haki falan öğrendi. Elbafin bossu ShanksShanks muhtemelen bunu Luffy geçinceye kadar en iyi kullanan kişi çıkacak.
haklısın aslında sayı arttıkça sıradanlaşıyor cidden ama bence bir gün dünyanın en iyi kılıç ustası olacak karekterdede olmalı spoilerden anladığımız kral hakiyle saldırı yapılabiliyor eğer en iyi kılıç ustası olacaksa yapması lazım sanki ama sende haklısın baya kişi kullanmaya başladıinanmak istemedim ama galiba ciddi ciddi zoroya da kral hakisi vermiş. ace, katakuri ve kidden sonra 4. şok oldu. lawdan da bekler oldum şimdi. bence yonkolar, üst düzey denizciler ve luffy hariç diğerlerinde olmamalıydı. sayı arttıkça sıradanlaşıyor be kardeşim.
Evet. Bir şey değişmedi daha:dNoluyor şimdi Sanji tarafında Peros için p.up devam mı xd
WB'nin kendisi demiyor muydu bu haki yeni dünyada bol bol var diye.inanmak istemedim ama galiba ciddi ciddi zoroya da kral hakisi vermiş. ace, katakuri ve kidden sonra 4. şok oldu. lawdan da bekler oldum şimdi. bence yonkolar, üst düzey denizciler ve luffy hariç diğerlerinde olmamalıydı. sayı arttıkça sıradanlaşıyor be kardeşim.
Shanks'ın fişini Teach çekicek.Öyle olur zaten ilk üst düzey k haki,sonra b haki falan öğrendi. Elbafin bossu Shanks![]()
Sanji de kendi arcında en güçlü tekmesini kaptanına attı. Ağlak prenses rolünü üstlendi. 2 karaktere mangakanın son 2 arcta yaklaşımı.Kral Hakiyi saldırılara ekleyebiliyorsun. Ashura açınca Kral Haki açmış olmuyorsun burasını yanlış yorumladın bence.
Kaido karşısına çıkacak muhabbetini her Zoro fanı yapıyordu zaten. Şov yapması da gayet doğal kendi Arc'ı.
Diğer konularla da Zoro'nun K. Haki açmasını ekleyerek tartışmanızı yapabilirsiniz öyle bir argüman sunulduysa sizlere.