Tiksav Lee 6 Nis 2021 #21 Kaidou dedi ki: Kaido 9 kına yaptığı gibi güç kısıyor. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
LionSong 6 Nis 2021 #23 Jouldorf dedi ki: Ashura diyince bizim Ashura Doji sandım dedim "ne alaka yav, Ashura Doji çatıya mı çıktı?" :d Zoro yine sınır tanımıyor. Genişletmek için tıkla ... Do you know Ashura İchibugin ?? kardeşş Yıldırılmıştır. Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Nis 2021
Jouldorf dedi ki: Ashura diyince bizim Ashura Doji sandım dedim "ne alaka yav, Ashura Doji çatıya mı çıktı?" :d Zoro yine sınır tanımıyor. Genişletmek için tıkla ... Do you know Ashura İchibugin ?? kardeşş Yıldırılmıştır.
Aang 6 Nis 2021 #25 Güzel bölüm geliyor belli ki ben okumam spoiler filan. @Densetsu no Samurai Senlik bölüm geliyor. Kaçırma.
Güzel bölüm geliyor belli ki ben okumam spoiler filan. @Densetsu no Samurai Senlik bölüm geliyor. Kaçırma.
William cutting 6 Nis 2021 #27 ahahahah. Güzen akıyor. Zoro: "This is my limit, if this doesn't work I'll leave the rest to you." - Zoro uses the Ashura attack against Kaidou (we don't know if the old one or a new one). - Kaidou: "It can't be ... Haoshoku? Enough is enough. Brain Myung Bagua !!"
ahahahah. Güzen akıyor. Zoro: "This is my limit, if this doesn't work I'll leave the rest to you." - Zoro uses the Ashura attack against Kaidou (we don't know if the old one or a new one). - Kaidou: "It can't be ... Haoshoku? Enough is enough. Brain Myung Bagua !!"