Bilmem ben bugün bavulumu toplayıp gidiyordum spoiler felan bakmıyacaktım. Aydın WhatsApp'tan yazınca geldim. Bu haftanın şerefine senle bir kez muhabbet yapayım dedim.Çok güzel iş yapmış, Lastiğin uyanışı nasıl olur tam çözemiyorum ama bu Kral hakinin vuruş etkisi artı içten patlamalı artı b haki vesaire saldırı olarak Luffy'i çok üst düzeye taşır, geriye g4'ü daha az yakan bir durumda kullanmak kalıyor belki de g4'e artık girmez haki tükenmesin diye.
Şimdi bu Oda öyle bir çakal ki, Kral hakiye bu kadar büyük bir paye verdiği bölüm Zoro'nun da Kral haki sahibi olduğunu söylüyor yani ölsek bile bu Zoro, Lütfü olayından kurtulamayabiliriz![]()
Tayfada Luffy'den başka kral haki sahibi olan birisi olduğu için OP bitme noktasına geldi.Bu bölümle beraber Kral hakisi olmayanlara büyük darbe gelmiş, keşke böyle bir topa hiç girmeseydi Oda.
Çok kere dedim. Luffy MF'de kral haki saldığı sıra Aokiji'nin sıfatı dün gibi hatırlıyorum. İnanamıyordular... Oda bunu alt yapısını aslında çok uzun zamandır yapmıştı.Bu bölümle beraber Kral hakisi olmayanlara büyük darbe gelmiş, keşke böyle bir topa hiç girmeseydi Oda.
O zaman da kral hakisi sadece zayıfları eleyen bir güç olarak kalırdı. Ne özelliği olurdu ki? Bence 1m kişide 1 kere çıkan bu gücün böyle bir özelliği olması doğalBu bölümle beraber Kral hakisi olmayanlara büyük darbe gelmiş, keşke böyle bir topa hiç girmeseydi Oda.
Sadece bölüm çıkınca gel.Bilmem ben bugün bavulumu toplayıp gidiyordum spoiler felan bakmıyacaktım. Aydın WhatsApp'tan yazınca geldim. Bu haftanın şerefine senle bir kez muhabbet yapayım dedim.Vallaha forumda sen ve bir kaç kişi var diye duruyorum. Sanal platformlardan uzaklaşmaya çalışıyorum yoksa.
Ahahahahahha. Keko her bir yorumunu yüzümde bir tebessüm ile okuyorum.Vista>zoro da net bir şekilde görülmeye başlanır artık, umarım....![]()