Montana
Bir ara Oda, Big Mom yerine Kaido'nun yanına Dof'u koymayı düşünmüştü sanırım. Beş nova Dof'u anında patates ederdi bu gerçeği görünce vazgeçmiştir.
mevcuttur muhakkak.
gülerek okuyorum.
Niye 1.57 içimden geldi bilmiyorum
Adam kaidou devirince ödülü en az 5 milyar olacak iken diyolar ki halen amiral seviyesine geliyo 
Dövüşü iyi taşıdı ama luffy ile arasındaki fark çok belirgin, o gözü ne zaman açtıracak oda, manga da görebildiğim kadarıyla kapalı gözü görünmüyor, herif yarı ölü hale geldi halen göz möz açılmıyor acaba tek kullanımlık bir şey mi diye geliyo insanın aklına ama burda açmıcaksa ne zaman açtırıcak acaba seri sona yaklaştı.
Yonkoların yanında zordu o.Killer'ı falan döverdi Dof.Şu anki Law'a kaybetse bile yine çok sıkıntı çıkarırdı gene muhtemelen.Bir ara Oda, Big Mom yerine Kaido'nun yanına Dof'u koymayı düşünmüştü sanırım. Beş nova Dof'u anında patates ederdi bu gerçeği görünce vazgeçmiştir.
Hocam bu sence bu kadar basit bir sey mi ? Adam ilk önce bizim hapishanede ki dededen ögreniyor hakiyi vucutta akıtmayı. Sonra kral hakisine hakimiyet kurabildigi icin onu kullaniyor. Bu mantikla Luffy Mf birisi kulagina kral hakini saldirina ekle deseydi ya da savunmanda kullan deseydi.Ulan o değil de kid powerupı kaçırdı. Luffy kral hakiyi saldırıya eklediğini söylediğinde kid orada değildi. Orada olsa duyardı o da eklerdişaka gibi ahahah
![]()
Dof olsa, Big Mom olmayacaktı. Kaido olacaktı sadece.Yonkoların yanında zordu o.Killer'ı falan döverdi Dof.Şu anki Law'a kaybetse bile yine çok sıkıntı çıkarırdı gene muhtemelen.
Ben şok.Yonkoların yanında zordu o.Killer'ı falan döverdi Dof.Şu anki Law'a kaybetse bile yine çok sıkıntı çıkarırdı gene muhtemelen.