Bu seride dayanıklılık=irade gibi bir şey.Kidd’in haline bakarsak queen o kadar hasar yememişti. İradeyle ayakta şuan. Zoro da öyle. Çatıdaki süpernovaları ayıran şey de zaten o bence. Diğerleri gibi boyun eğmemişler yeni dünyaya. İradeleri yüksek.
Bu seride dayanıklılık=irade gibi bir şey.Kidd’in haline bakarsak queen o kadar hasar yememişti. İradeyle ayakta şuan. Zoro da öyle. Çatıdaki süpernovaları ayıran şey de zaten o bence. Diğerleri gibi boyun eğmemişler yeni dünyaya. İradeleri yüksek.

Ağzını nasıl açmış öyle...Kaido'nun dişlere bak oww. ?
![]()
Cidden Akainu deprem yumruğundan sonra kalkıyor. Luffy bundan sonra kalkarsa net amiral derimİki elle vurduğu saldırıdan kalkarsa luffy bana göre amiral üstüdür.
Şu Ragnarok'tan düşmeden kalkarsa amiral falan tanımaz Karaoğlan yalnız...![]()
Kaido'nun atağı hakkında bilgi verilmişti. Ama daha fazlasını incelemek için su sayfayı kullanabilirsiniz :Kaido attack name "Hell of Lord the Three Realms" or " Hell of the Three Realms "
One of the five great kings of Buddhism. A god of anger with four faces called "Trailokya"
en.m.wikipedia.org
Garpin kroşesi daha sağlamdırKaido bu tekniği Buda Sengoku'dan dayak yerken öğrenmiştir.![]()
Anladığım kadarıyla olay sırası şöyle:Yanlız Linlin düşmeden çok fena koymuş Kid'e
Ben panellerden çok iyi çözemedim. Kid, Repel ile Linlini yukarı fırlatıp, Law'da havada taş vurup, aşağıya mı uçuruyor. Zoro ve Killer da Prometheus, Zeus ve Nopelon'u tutuyor sanırım.