Ben boşuna “bölümün adı chopper diye sövmeyin” demedimBölümün ismi hyogoro iken bölümde marco reisin 2 vs 1’i ve pero’nun furry tokatlaması vardı.
Bölümün adı tanuki diye hemen umut kaybetmeyin. 18 sayfa ilaç yapma çizmemiştir.

Ben boşuna “bölümün adı chopper diye sövmeyin” demedimBölümün ismi hyogoro iken bölümde marco reisin 2 vs 1’i ve pero’nun furry tokatlaması vardı.
Bölümün adı tanuki diye hemen umut kaybetmeyin. 18 sayfa ilaç yapma çizmemiştir.
Bombanın en âlası olur. Sanji vs Karasakal korsanları...Ben Oden dönerse de beğenirim ama bu da bomba olur. xd
düzgün konuş oden hakkında bak seni raporlarımOden olduğunu hiç sanmıyorum ben de ninja tekniği falandır belki ama daha fazla panel kaplaması bile benim için sıkıntı. Seriye değer kaybettiren bir karakter resmen.
Enmayı görünce Kaidonun paçadan akıyor zaten, gerek yok o gereksize![]()
kadranla görüntü ilginçmiş ama şu görüntülü denden mushilerden vardı galiba odur belki belki de devon muydu neydi odur.Oden'in kadran kullanarak görüntü kaydedip bırakmış olma ihtimali? Her ne şekilde olursa olsun bu Oden gerçek değil. Enma'nın Zoro'da olması imkansız öbür türlü.
İlla bir BB istiyorsan Benn Beckman verelim?BB gelirse benim teori tutmuş oluyor. Şuan en mantıklı seçenek Caterina Devon diye düşünüyorum. 2 tane Yonko'yu bizimkiler indiremezdi zaten.
Çünkü bence bu kişi gerçekten Oden ise de, bir şeytan meyvesi yeteneği sonucu oluşmuş bir şeyse de, kötü bir senaryo var önümüzde.Daha neyin ne olduğu belli değilken Oda'ya neden sallamaya başladınız ki? Gördüğümüz kişinin kesin olarak Oden olup olmadığı bile belli değilken, neden gerçekmiş gibi küfür ediliyor? Oda'ya haksızlık ediyorsunuz bence.
E o silüet neden ağladı o zaman? İçinden çıkamıyorum bu işin:/WG'de gördüm:
![]()
![]()
Oden olsa olsa Odanın kirli çamaşırı falandırdüzgün konuş oden hakkında bak seni raporlarım
ODEN BU SERİNİN KALBİDİR!